2789
عنوان

سقط جنین

151 بازدید | 15 پست

زیر یکماه گناهه؟دوستم سومی ناخواسته حامله شده  خیلی افسردگی شدیدی گرفته، دوتا بچه هاش خیلی اذییت،میکنن

چیکار کنه

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

اگه شما الان یه بچه بیارین و نتونین از پسش بیاین خیلی گناه بزرگتریه از سقط جنین چون فرصت یه زندگی شاد رو از بچه گرفتین..
شما باید خودتون و همسرتون کاملا برای فرزند اماده باشید

پیشی دوست // کنکوری 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آدم‌اصلا زیر یک ماه می فهمه که حاملس؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

نه عزیزم بری سقط کنی گناهه بچه یک هفته هم در حد یک نطفه روح داره به خاک سیاه میشینی با سقط برو سرچ کن ببین اون نطفه چطور ترس رو احساس میکنه موقع سقط و می‌چسبه به رحم مادر برا همین درد سقط در حد زایمان هست چون مثل یک پرتقال نرسیده که بخوایم با زور از درخت بکنیم تمام برگ های درخت همراه پرتقال کنده میشه و میریزه سقط خیلی بد نکن باید توی جلوگیری احتیاط میکردی که نکردی سقط از آه یتیم بدتر دامن گیره

اگه توان مالی فرزندو نداشته باشن چی؟

نمیدونم واقعا وقتی توان ندارن چرا درست جلوگیری نمیشه واقعا نمی‌تونید جلوگیری کنید توی اتاق جدا بخوابید انواع قرص انواع روش های مختلف نمیدونم مردم از پشت کوه اومدن 

نمیدونم واقعا وقتی توان ندارن چرا درست جلوگیری نمیشه واقعا نمی‌تونید جلوگیری کنید توی اتاق جدا بخواب ...

واقعا بله درست میگید نباید اینکارارو انجام بدن

اما درباره سقط اگه مثلا مادری در شرایط مرگ قرار داشت و فقط با سقط زنده میموند اگر اون خانم خود شما بودید چکار میکردید؟

پیشی دوست // کنکوری