2777
2789

خب تو برو .واقعا برای اون فرقی نداره .

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته اگه تو هم مث داداشش خوب باشی 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

البته اگه تو هم مث داداشش خوب باشی

منظورت داداش خودمه؟

من از داداشم عاقل ترم و اهل کارم برخلاف اون که ۲۶ سالشه بابام هنوز خرجشو میده 

ولی حسه بدیه

کاش من جا داداشم بودم پیش مادر اون عزیز بودم ، نظر دختره رو نمیدونم چون خوده دختره نه منو،میشناسه نه داداشمو

منظورت داداش خودمه؟من از داداشم عاقل ترم و اهل کارم برخلاف اون که ۲۶ سالشه بابام هنوز خرجشو میده ولی ...

اگه تو بهتر باشی مامانش از تو خوشش میاد باور کن واسش مهم نیس . اگه داداشتم از اون دختره خوشش نمیاد تو برو خاستگاریش

به مادرم گفتم ولی خانوم خیالش نیست فراموش کرده...

نمیشه خودتت به دختره بگی؟ دختره مذهبی ایی یا نه؟ منظورم اینه اگه فکر میکنی واکنش بد میده نگو 

از طرفیم اگه نگی و بشه زنه برادرت زیادی میاد جلو چشمت هر روز عذاب میکشی 

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍
نمیشه خودتت به دختره بگی؟ دختره مذهبی ایی یا نه؟ منظورم اینه اگه فکر میکنی واکنش بد میده نگو از طرفی ...

آره مذهبیه 

دسترسی اینکه خودم بش بگم رو ندارم ، اگه میتونستم مثلا همکلاسی چیزی بودیم خودم میگفتم....

‌‌

نه زن داداشم نمیشه.... ، چون به مادرم گفتم دیگه برای داداشم نمیره سراغش

آره مذهبیه ‌دسترسی اینکه خودم بش بگم رو ندارم ، اگه میتونستم مثلا همکلاسی چیزی بودیم خودم میگفتم.... ...

نمبدونم چرا ولی جمله آخرت خوشحالم کرد

خب ببین اگه فک میکنی عقشت نسبت بهش خیلی واقعیه و صرفا یه دوست داشتنه عادی نیست، به نظرم خودتو ب در و دیوار بزن تا بهش برسی

یکی از نزدیکانم وقتی دانشگاه میرفت عاشق ی دختر میشه یه سال با هم دوست بودن شایدم کمتر اون اقا میاد به خانواده میگه قبول نمیکنن برن خواستگاری چون هیچی نداشته شاید اگه میرفتن دختره همیجوری قبولش میکرد ولی نرفتن الان ۱۳ سال میگذره و من اون آقا رو با یه دختر ندیدمش هرجام خواستگاری میرن یه عیب میزاره رو دختر 

اینو تعریف کردم که اگه فک میکنی واقعا طرفو میخوایی و عاشقشی برو جلو منتظر خانواده نباش حالا به هر روشی ک فکر میکنی درسته بهش بگو

شمع می سوزد و پروانه به دورش نگراان!!!🦋🕯                 ما ک می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم؟🙃🤍