2777
2789
عنوان

قرص سیبل جلوگیری از بارداری

126 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر من مجردم کیست تخمدان داشتم دکترم بهم سیبل داد و گفتن از روز سوم پریودی بخور ۲۱رنگی رو بخور ۷قرص سفید رو نخور اخرین قرص رنگی رو روز جمعه شبش خوردم و از شب شنبه دیگ نخوردم و تاحالا پریود نشدم بنظرتون عادیه؟تاکی میشم؟

ممکنه تادوتا یه سه تاسیکل پریودنشی فعلا ،طبیعیه وزمان میبره تا قرص دوباره هورموناتو تنظیم کنه وپریود ...

ینی چطوری عزیزم ممکنه این ماه پریود نشم؟ پس دوره بعدی قرص رو چطوری شروع کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دورت که تموم شد بعد یک هفته بسته بعدی روشرپع کن بخوردن ،برای تاثیربهتر سعی کن هرشب سرساعت منظم ومشخصی بخوری

این دورت که تموم شد بعد یک هفته بسته بعدی روشرپع کن بخوردن ،برای تاثیربهتر سعی کن هرشب سرساعت منظم و ...

ینی ۲۸قرص ک هیچی هفته بعدش قرص رو شروع کنم؟ من اصلا منظم نبود اخرشبا میخوردم ممکنه بخاطر این باشه؟

ینی ۲۸قرص ک هیچی هفته بعدش قرص رو شروع کنم؟ من اصلا منظم نبود اخرشبا میخوردم ممکنه بخاطر این باشه؟

عزیزم یا۲۸تاقرصو بخور وبسته بعدو بلافاصله بعدش شروع کن یا۲۱تا رنگیارو بخورویه هفته بعد بسته بعدشو شروع کن ،هردوروش به یه جواب میرسه

فعلا چون کیستات هورموناتو بهم ریخته ممکنه درست سرتاریخ پریود نشی ،بخاطر بهم ریختگی هورموناته که سرتاریخ پریود نمیشی ،فعلا تاهورمونات تنظیم شه به دوالی سه بسته قرص احتیاج داری ،بعد دوالی سه بسته قرص پریوداتم تنظیم میشه 

منم پریودام نامنظم بود سه ما سیبل خوردم قرصای رنگی که تموم میشه سه چهار روز بعدش پریود میشدم ولی من قرص سفیدارم میخوردم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

منم پریودام نامنظم بود سه ما سیبل خوردم قرصای رنگی که تموم میشه سه چهار روز بعدش پریود میشدم ولی من ...

بهم گفتن نخور منم انداختمش دور😂ولی یه بسته دیگ دارم بخورم بنظرتون؟۴روزه نخوردم

قرص های سفید دارونما هستن بخوری یا نخوری زیاد مهم نیست ،دراصل گذاشتنش که هفت روز بعد رنگیا مرتب استفاده کنی ویادت نره که چندروز باید بعدش بسته جدیدو شروع کنی 

نه اشکالی نداره اون قرص سفیدا تاثیری ندارن فقط به خاطر این میگن بخور که یه موقع قاطی نکنی اشتباهی یه شب نخوری تو قرص کرمی ها که تموم شد هفت شب نخور بعد هفت شب ورق بعدی رو شروع کن 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی