2777
2789
عنوان

تو اسنپم

115 بازدید | 12 پست

داره از کوچه پس کوچه ها میبره 

چکار کنم؟ 

میترسم 

تا خونه بیست دقیقه راهه 

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنگ بزن به مادرت و بهش صحبت کن و بگو ار کوچه پس کوچه میایم. میرسم الان. شیشه پنجره رو هم بده پایین و دستتو بنداز بیرون. گفت لغو سفر بزنید گوش نده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

وای منم دقیقا ۱ ساعت پیش تو وضعیت تو بودم و مثل سگ ترسیده بودم بهش بگو طبق لوکیشن بره

ز زدم مامانم گفتم پول ندارم بیا سر کوچه زنگت زدم 

الکی

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

چجوری

امنیت سفر ، اشتراک گذاری سفر ، یا اینکه اسکرین شلت بگیر از شماره پلاک و اسم رانت ه اسنپت بفرست براشون و شماره راننده رو هم بفرست 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

من همیشه تو اسنپ مکان زنده میفرستم واتساپ همسرم....خودمم مپ میزنم...الکی با گوشیم حرف میزنم ک تو اسنپم....از راننده و پلاک شات میگیرم میفرستم واسه همسرم و داداشم😂

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂