بچها پسرا اگه رابطه مجازی داشته باشن میتونن عاشق بشن؟مثلا رابطه فاب ۴،۵ ساله ؟یعنی عاشق دختره هستن؟ممکنه اینجور رابطه ها ب ازدواج ختم بشه.ممکنه پسری تو همچین رابطه ای باشه ولی از سر دلسوزی بمونه تو رابطه؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خب شاید پسر دختره دانشجو بودن و مالی پسره استیبل نیست .ب نظرت بازم بهونست ؟
ببین استیبل نبودن رو درک میکنم و دلیل منطقیه چه مالی چه فردی ولی باید دید تو اون رابطه پسره چی از خودش خرج کرده(منظورم حتما مالی نیست)، وقت زیاد ، صبر زیاد، احترام زیاد به طرف مقابل، و برای پسرایی که وضعیت مالیشون آنچنان اوکی نیست خرج کردن مالی ام میتونه ملاک باشه حالا نه اونقدر سنگین مثلا یه چند تا شاخه گل آنلاین یه خرید آنلاین برا طرف توی اونجور روابط چون مشخص میشه جدیه یا یکی دو بار بیاد طرف و ببینه اینا رو اگه انجام بده معلومه جدیه و شرایطش نیست فعلا