2777
2789
عنوان

قنداق کردن بچه خوبه یا بد؟؟؟

2994 بازدید | 32 پست

آیا قنداق کردن بچه خوبه یا بد؟مامان هامون میگن قنداق خوبه.جدیدا میگن نه بده.

بالاخره کدومش خوبه.من خیلیا رو میشناسم که میگن قنداق باعث میشه استخوان های بچه بد رشد کنه.اما یک سریا رو هم میشناسم که بچه هاشون قنداق کردن بچه خیلی هم خوبه و هیچ مشکل استخوانی نداره.اتفاقا پاهاش تمیز و سالم  و درست شکل داره.

بالاخره باید قنداق کرد یا نه.؟کیا تجربه دارن از قنداق کردت بچشون؟خوبه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بخاطر اینکه از پریدن دست بچه تو خواب جلوگیری میکنه باهاش موافقم

اگه قرار بود استخوان خراب بشه که نسل ما همه کج و کوله میشدن

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

والا به نظر من علاوه بر اینکه مشکلی پیش نمیاد تا بدنش محکمتر و بهتر شکل میگیره جدیدا قنداق نمیکنن پاهای بچه پرانتزیه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
قنداق باعث پای پرانتزی میشه . حواست باشه ! 

اتفاقا من برعکسشو شنیدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

قنداق از لحاظ روانی آزادیو از بچه میگیره و همچنین تو اینده تاثیر بدی ممکنه بذار

من فقط وقتی ختنه کردم ی روز پاهاشو یکم بستم که اذیت نشه

بچه ۹ ماه تو شکم حالت جنینی بوده حالا بزور بیای بدنشو صاف کنی خو اذیت میشه دیگه

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد
قنداق باعث پای پرانتزی میشه . حواست باشه ! 

برعکس قنداق کردن از پرانتزی شدن پا جلوگیری میکنه

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

من خودم قنداقی نبودم وپاهام یه کم پرانتزیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
والا به نظر من علاوه بر اینکه مشکلی پیش نمیاد تا بدنش محکمتر و بهتر شکل میگیره جدیدا قنداق نمیکنن پا ...

پای پرانتزی ربطی به قنداق نداره بخاطر نرمی استخوانه

کاش میشد؛همچواواز خوش ی دوره گرد زندگی را بار دیگر دوره کرد