2777

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هزینش و احازشو داری مگه؟,آخه گفتی خانوادم نمیزاذن از در خونه بیرون بیااام ..پس چه طور میخای مه ...

چشمم امیدم هنوز به جایی که ثبت نام کردم فقط دوست دارم کارام بشه برم از این خونواده راحت بشم من فقط ذره بین از زندگیمو گفتم براتون روز مادرم واقعا دلم ترکید خواستم خودمو خالی کنم 💔😔

چشمم امیدم هنوز به جایی که ثبت نام کردم فقط دوست دارم کارام بشه برم از این خونواده راحت بشم من فقط ذ ...

روزت مبارک عزیزم .به نظرم خانوادت اونقدر که شما میگی محدودیت نکردن با توجه به تاپیکات ..داداشاتم که ساپورتت میکنن .پدرتمهوای بچتو داری .به نظرم خدا را شکر کن و سخت نگیر .بعد شما گفتی سر کار نمیری هزینه مهاجرت از کجا داری و اینکه از چه طریقی میخای مهاجرت کنی .زبان بلدی؟

روزت مبارک عزیزم .به نظرم خانوادت اونقدر که شما میگی محدودیت نکردن با توجه به تاپیکات ..داداشاتم که ...

نمیتونم بگم چند جا ثبت نام کردم .داداشام میفرستن اما پولی برای من داده نمیشه که برم لباس بخرم اینا من هیچوقت دستمو جلو شون دراز نکردم که بده بهم.خیلی دوست دارم کار کنم اما نمیزارن .