2777
2789
عنوان

رفتار دوستم

327 بازدید | 36 پست

سلام . میخوام نوع برخورد دوستم رو بهتون بگم ببینید به نظرتون علتش چیه . 

تقریبا ۵ ساله میشناسمش. توی یه کشور دیگه زندگی میکنه . قبلا که که ما به هم نزدیک بودیم رفت و آمدمون زیاد بودو خیلی از مواقع اونا میومدن. من خیلی دوستش داشتم و دارم چون دختر خوب و زرنگ و پر انرژی هست یک دختر داره . منم که بچه دار شدم رفت و آمدمون کمتر شد اما تلفنی و اس ام اسی باهم بیشتر در تماس بودیم تا اینکه ما از اون کشور برگشتیم ایران حتی برای خداحافظی هم نیومد و رفته بود مسافرت در صورتی که میتونست نره چون از یک ماه قبل میدونست ما کی میریم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه من یکم از این بی معرفتیش ناراحت شدم ولی کلی عذرخواهی کرد و خلاصه باز با هم تلفتی در تماس بودیم برای هم عکس میفرستادیم و درد دل میکردیم. ایشون سر کار میره و من خانه داره . همین یدونه دوست رو دارم و چون خواهری هم ندارم خیلی بهش وابسته شده بودم . تا اینکه یه مدت دیدم تا من زنگ نزنم اون اصلا تماس نمیگیره یا بار ها گفته فلان ساعت میتونم حرف بزنم بعد میبینم آن لاین نیست . حتی به شوخی هم بهش گفتم تا من زنگ نزنم چرا زنگ نمیزنی بعد کلی برام زبون میریزه و منم دوباره سری بعد بهش زنگ میزنم . الان یه مدت حس بدی پیدا کردم . میگم شاید دوست نداره من تماس بگیرم . چون اون دوروبرش شلوغه و با خواهر و دوستای دیگا اش سر گرمه . از یا طرف دیگه میگم نه شاید واقعا منظوری نداره

آخرش شما تو یه کشور دیگه زندگی میکردی یا اون؟من خنگم یا شما بد گفتی😁

ایشون توی یه کشور دیگه زندگی میکردند و الانم همینطور من برای چند سالی رفتم اون کشور که با هم دوست شدیم خانم همکار همسرم بودند 

خیلی از هم دور شدین معمولا کمی سردی تو روابط ایجاد میشه 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
خیلی از هم دور شدین معمولا کمی سردی تو روابط ایجاد میشه 

میدونم ولی من واقعا سعی میکنم خیلی بهش نزدیک بشم همشم از تنهاییمه 😥😥 حس آوزیون بودم امروز بهم دست داد😑😑

متاسفانه اكثر دوستاي منم به مرور سرد شدن و  از هم دور شديم بنظرم عمر دوستي هاي الان خيلي كوتاهه من همون دوران دبيرستان دوستان صميمي داشتم الان همه دورن و تنهام 

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏