2777
2789
عنوان

شکایت از مسوول کاروان حج

393 بازدید | 13 پست

سلام دوستان بنده امسال عازم حج هستم حج واجب .مسوول کاروان بابت هزینه حمل ما به فرودگاه امام و کاور چمدان و کلاه سایه بان دار سه میلیون خواسته گفتم نمی تونم پرداخت کنم گفت خب شما نیا با اینکه تمام هزینه های سازمان حج و پرداخت کردم.میدونید میشه اعتراض کرد؟ به جایی میرسه یا نه

وا  خب سه تومن چیه دیگه که گفتی نمیتونم 🤔

خوش به سعادتت خواهر جون 

ان شاءالله که سفر حج را به سلامتی بری و خداوند قبول کنه 

برای منم دعا کن  قسمتم بشه 💌💖

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه کسی راهنمایی نکرد اما خودم پیداکردم بازرسی سازمان حج شماره تلفنش هم سرچ کردم اومد خیلی خوب ...

سلام عزیزم

خداروشکر درست شد 

حجتون قبول باشه ان شاء الله 

میشه یه حاجتی دارم بگم برام دعا کنید؟؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
حتما

ممنونم لطفا دعا کنید پسرم که اسمش مصطفی است بتونه مثل بچه های دیگه حرف بزنه حسرت به دلم مونده پسرم بگه مامان ....همه چیزش خوب و نرماله داره سه سالش میشه اما حرف نمیزنه 😓

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

از سازمان حج بازرس فرستادن سرجلسه های آموزشی کاروان و ایشون هم گفت هزینه پرداخت نکنید تا کیفیت و قیمت اجناس و چک کنم.من نمیترسم رییس کاروان بامن بد بشه بعدم پول زور نمیدم هرچقدر باشه بدم میاد فک کنن گوسفندم