2777
2789

شوهرم فردا سمت اتوبان قزوین رشت خیلی شلوغ موندم بریم یا نه میترسم هم تو ترافیک گیر کنیم هم جاده اش بدجور باشه

جاده اش اصلا خوب نیست البته یک جاده جدید راه اندازی شده که اگر باز باشه خوبه... روستای گازرخان بی نهایت قشنگ و خوش آب و هواست اما قلعه الموت پله های زیاد داره و توی آفتاب واقعا حال آدم بد میشه بعدش که میری بالا هیچی نیست فقط آجر و ساختمان ویرانه ست که اطرافش داربست و فنس کشیدن که اصلا جای دیدنی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاده خیلی خطرناکه باریکه ولی خیلی زیباست دوتا ماشین برید از صب هم برید

والله حقیقت من دوست دارم برم سمت کاشان همسرمم همینطور همسفرمون گیر داده بریم الموت آخه منم اینجور جایی که پر پیچ و خم باشه بیشتر استرس میگیزم

همون شنیدم جاده اش خیلی بده از یه طرف میگن جاده ش مثل جاده چالوس

اره خیلی خطرناکه 

نه بابا چالوس خیلی امن تره 

🙂😃 جاده الموت خیلی خلوته حتما باید دوتا ماشین برید از صب زود هم باید برید تا به تاریکی نخورید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
والله حقیقت من دوست دارم برم سمت کاشان همسرمم همینطور همسفرمون گیر داده بریم الموت آخه منم اینجور جا ...

ببین الموت عین بهشته خیلی زیبا تر از کاشانه. کاشان چیز خاصی نداره 

الموت پر طبیعت و زیبایی هست 

یه روستا داره داخلش دریاچه داره خیلی زیباست 

تازه آخر الموت میخوره به شمال 😍😍 تهش میرسی به جنگل های شمال 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️