igisoo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 362 عنوان خوشگلا 60 بازدید | 4 پست بعضیا چجوری بدون میکاپ قشنگنن🗿واقعا روتین پوستی زندگی ادمو از این رو ب اون رو میکنه دلم میخاد فقط پولامو خرج روتین پوستی و مشاور پوستی و کنم🤣 1404/02/03 | 18:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسمارتیزصورتی عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 270 ضد آفتاب غیر رنگی و مرطوب کننده و آب رسان و فوم شست و شو اگه پوستت یکم چربه ما فکر میکنیم باید قویترین نسخه خود باشیم، اما در حقیقت، لازم است فقط آن شخصی باشیم که با تمام تضادهایش، هنوز میخواهد تلاش کند...🌱
اسمارتیزصورتی عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 270 ضد آفتاب غیر رنگی و مرطوب کننده و آب رسان و فوم شست و شو اگه پوستت یکم چربه آبرسان بستگی داره به بعضی ها نمیسازه ما فکر میکنیم باید قویترین نسخه خود باشیم، اما در حقیقت، لازم است فقط آن شخصی باشیم که با تمام تضادهایش، هنوز میخواهد تلاش کند...🌱
igisoo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/03 تعداد پست: 362 ضد آفتاب غیر رنگی و مرطوب کننده و آب رسان و فوم شست و شو اگه پوستت یکم چربه ضدآفتاب بی رنگ واقعا تاثیر داره من تاثیرشو ب چشم دیدم