2777
2789
عنوان

سر کلاژ

100 بازدید | 15 پست

سلام خانوما. من تو هفته ۱۷ بارداری هستم ای وی اف کردم   ان تی با انومالی.  هر دو طول سرویکسم و  ۲۹ نشون دادن  البته با سونو شکمی. دکترم گف. باید سر کلاژ بشی منم انجام. دادم الان سه روز سر کلاژ کردم. روز اول هیچ دردی حس نکردم روز دوم ک مرخص شدم. چون راه خونمون با ماشین ۲ ساعت راه بود. بعد رسیدم لکه بینی داشتم. شیاف زدم استراحت کردم امروز ک روز سوم هست لکه بینی خیلی کم. دارم ولی درد پرویودی. زیر شکم. دارم  اینا خطرناکه یا طبیعیه. 

لطفا. کسی سر کلاژ کرده.  راهنماییم کنه **

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه سقط شد و دکتر گفته بود آنقدر عفونت کردید که اگه چندروز دیگه میومدید باید رحمتون رو هم در میوردیم.گفته بود بهترین راهش این بود تا یک هفته بیمارستان بستری میشد و میموند 

سلام دخترخاله ی من سرکلاژ کرد ولی متاسفانه عفونت شدید کرد

قرصی چیزی. مصرف نمیکرد 

ب من قرص چرک خشک کن داده.  مصرف میکنن. بیمارستانم. انتی بیو تیک ب سرمم میزدن 

بنظرم ۲۱هفته دقیق نمیدونم.یک ماه بعد سرکلاژ این اتفاق افتاد .البته دکترش رو هم در جریان گذاشته بوده ...

حتما. طول سرویکسش خیلی پایین بوده هفته اشم. زیاد بوده

بنظرم ۲۱هفته دقیق نمیدونم.یک ماه بعد سرکلاژ این اتفاق افتاد .البته دکترش رو هم در جریان گذاشته بوده ...

چقد بد ...منم باید سرکلاژ شم ولی از ترسم نرفتم میترسم هم از سرکلاژ نکردن همم اینجو ی اتفاقاتش

هفته ی اول مصرف میکرد بعدش دیگه دقیق نمیدونم مثل اینکه حساسیت نشون داده

منم الان ۳ روز انجام دادم استرس گرفتم خدا. نکنه چیزیم بشه من ای وی اف  کردم بعد ۲۰ سال باردار شدم   برام دعا کن گلم 

هفته ی اول مصرف میکرد بعدش دیگه دقیق نمیدونم مثل اینکه حساسیت نشون داده

منم مصرف میکنم. دکتر برا چن روز داده.  بعدش هم ک باید مراقبت کنم. خدا نکنه چیزیم بشه بعد ۲۰ سال باردار شدم 😭