shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 137 پست کسی هس جوابمو بده جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1404/02/03 | 17:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 عزیزم من و بابام تو دادگاهی که پیش رو داریم دوتا دادگاه جداس برنده میشیم یا بازنده؟ بابات پر حرفه ، یه وقتایی حرفایی میزنه ممکنه به ضررش تموم بشه، احتمال برد هست به شرطی که پدرت عاقلانه رفتار کنه، عصبیه ؟ قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 دوسم داره؟پیام میده؟حست دربارش چیه؟ پسر خوبیه، حسش بهت کمرنگه ولی گهگاهی بهت فکر میکنه، افسردگی داره انگار تو خودشه قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
wanderlust عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5940 بپرس میشه برا منم بگی ؟ من دبیری علوم اجتماعی قبول میشم؟لطف میکنی
staar2025 عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 2329 بابات پر حرفه ، یه وقتایی حرفایی میزنه ممکنه به ضررش تموم بشه، احتمال برد هست به شرطی که پدرت عاقلان ... درباره کار و ازدواج من هم میگی؟
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 پسر خوبیه، حسش بهت کمرنگه ولی گهگاهی بهت فکر میکنه، افسردگی داره انگار تو خودشه من امسال ازدواج میکنم ؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 اره بخاطر همین دوست ندارم برم اونجادلم میخواد برم شرکت شیرین فاماما اونجا هنوز اماده بهره برداری نشد ... برو پولتو در بیار ، به محض اذیت شدن بیا بیرون، فام زمان میبره، آشوب هم ترسناک نیست ولی خوب پول میده یا به موقع میده میتونی تو این تایم استفاده کنی قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
نیلی_جوون عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 569 مشکل داری، قبلا کسی اذیتت کرده تو گذشته یا بچگی؟ اذیت که نهولی رابطه های شکست خورده زیاد داشتم
نوازنده۷۱ عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1468 بابات پر حرفه ، یه وقتایی حرفایی میزنه ممکنه به ضررش تموم بشه، احتمال برد هست به شرطی که پدرت عاقلان ... نه بابام خیلی آرومه ولی سر این قضیه طرف رو تهدید کرد واسه همین برعلیه اش شد. دادگاه خودم چی؟
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12371 برو پولتو در بیار ، به محض اذیت شدن بیا بیرون، فام زمان میبره، آشوب هم ترسناک نیست ولی خوب پول میده ... شیرین فام چقدر زمان میبره ؟فکر میکنی چقدر طول بکشع؟راستی شرکت اقای ارسلان صابری هم رزومه دادم.نظرت چیه؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه
mrym1822 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 5291 پسر خوبیه، حسش بهت کمرنگه ولی گهگاهی بهت فکر میکنه، افسردگی داره انگار تو خودشه پیام میده؟درست میشه همه چی؟
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 اذیت که نهولی رابطه های شکست خورده زیاد داشتم یکیش از همه واست پر رنگ تره، اونم تو رو بیاد میاره اما خیلی قدیمیه، باید خودتو از شکست هایی که داشتی رها کنی عین زنجیر خودتو اسیر کردی، باید خودت به خودت کمک کنی قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 نه بابام خیلی آرومه ولی سر این قضیه طرف رو تهدید کرد واسه همین برعلیه اش شد. دادگاه خودم چی؟ بگو آروم بگیره، قدرت اونا بیشتره، حرف نزنه به ضررشتموم نشه قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 اینو بگو من بهت بگم پ تو میتونی تشخیص بدی ؟ قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا
۰۰گندم۰۰ عضویت: 1403/10/27 تعداد پست: 209 بچها باید برم ، بعدا میام جواب میدم تا جایی که بتونم امیدوارم همه خوبا براتون اتفاق بیوفته قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا