2789
بپرس

لطفا بگین کی واممو میدن

بشددددت مشکل مالی دارم خسته شدم 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بپرس

تو از کجا میدونی😐😂

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

علی بهم حسی داره؟بهم فکر میکنه؟از من خوشش میاد؟

نه ، پسر میانه با موهای رو به بالا تقریبا لاغر پوست سفید ، نه حرف و رفتارش خوله اما ذهنش پره

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

نه ، پسر میانه با موهای رو به بالا تقریبا لاغر پوست سفید ، نه حرف و رفتارش خوله اما ذهنش پره

شماهم حس ششمی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

شهر آشوب کار کن

گلم کی وامی ک درخواست دادم دستمو میگیره بشدت مشکل مالی دارم لازم دارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره درسته حسی به من نداره؟؟؟

توجهمو جلب کردی ولی حسی نداره، برنامه شو داره باهات وارد رابطه بشه، سنشم زیاد نیست

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

تا دو هفته دیگه حسم گفت

ممنون گلم