2777
2789
عنوان

خدایا

59 بازدید | 5 پست

من تنها امیدم به توعه عا 

بهم قدرت تلاش کردن بده بهم قدرت فهمیدن درسا رو بده 

امسال آخرین کنکوره بزار سال دیگه جایی باشم که علاقه دارم 

دستمو بگیر بزرگم کن پیش همه منم دست بقیه رو میگیرم 

اخی عزیزم 🥺

برات دعا می‌کنم یه رتبه ای خدا بهت بده که حتی انتظار شو هم نداشتی و یه دانشگاهی بری که فکر شم نمی‌کردی نگران نباش به امید خدا جای خوبی قبول میشی 🌼🤲🏻 و تاپیک موفقیت تو می‌زنی ناراحت نشو فکر بد هم نکن که چیز خوبی نمیاری نه من بهت امید دارم و می‌دونم بهترینها نصیبت شه موفق باشی مهربونم از تهه دلم آرزو میکنم جای خوبی اسم در بیاد 

برات ۱۰۰ تا ادرکنی به نیت موفقیت در کنکور نذر کردم بشین محکم با انرژی به زور هم شده بخون که موفق تو همه ببینن

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم 🥺برات دعا می‌کنم یه رتبه ای خدا بهت بده که حتی انتظار شو هم نداشتی و یه دانشگاهی بری که ف ...

وای عزیزم من اون روز اینقدر ذوق کردم با این متن گریم یادم رفت جواب بدم 

مرسی مهربون😭❤️

وای عزیزم من اون روز اینقدر ذوق کردم با این متن گریم یادم رفت جواب بدم مرسی مهربون😭❤️

🥰😅 این چه حرفیه میزنی دختر 💋

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم تو به جای من زندگی کن،به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، روز های بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراووان گریسته ام چاییت را بنوش و به یاد من،کیک نارنجت را بپز بدان که مرگ،مرا از رنجی بزرگ رهاند.