2777
2789

عزیزم خونت خیلی خوشگله😍😍😍😍 ایشالله عشق باشه ،صفا باشه😂😂🥰

ولی من اصلان تحمل این همه شلوغی رو ندارم تو خونه،کلافه میشم 

همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و نینی باعث شده تنبل بشم😅

بعدا رو روال میوفتی به خودت سخت نگیر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

دخترا خونه های همتون قشنگ و خوش انرژیه

همیشه خوش باشین تو خونتون🩷

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

عزیزم خونت خیلی خوشگله😍😍😍😍 ایشالله عشق باشه ،صفا باشه😂😂🥰ولی من اصلان تحمل این همه شلوغی رو ند ...

مرسی گلم 😍❤️ منم دیگ تحمل ندارم پس بیاید دعا کنیم من خونه بزرگ بخرم ازین شلوغی خلاص شم😂🤣

فکر کردم تازه عروسی ، تا اینکه اون نی نی رو ، روی مبل در حال تماشا انیمیشن دیدم 😁😍

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

مرسی گلم 😍❤️ منم دیگ تحمل ندارم پس بیاید دعا کنیم من خونه بزرگ بخرم ازین شلوغی خلاص شم😂🤣

ایشالله ب امید خدا عزیزم ❤️❤️

همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

2790
2778
2791
2779
2792