2777
2789

دو تا دختر ۳ و ۷ ساله دارم . یه دراور دارن که میخوام تبدیلش کنم به میز تحریر کوچیک  . یه کمد و دو تا تخت هم دارن 

دیگه چیزی لازمه ؟ به ذهنم چیزی نمی رسه دیگه که بخوام براش فضایی بزارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کمد بزرگه که بالاش یه رگاله جای اویز لباسه پایینشم ۵ تا کشو برلی لباس های دیگه ، دوتا تخت ، یه کمد اسباب بازی هاشونه ، یه پاتختی اتاق خودمونم بردم برای لوازم تخریرشون  والا اگه جاداشت یه کمد دیگه ام میخریدم انقدر که خرت و پرت دارن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
کتابخونه استند عروسک و اسباب بازی

استند عروسک ندارن . توی کمد میزارن . کتابخونه هم توی فکرمه بالای میز تحریر بزنم . کلا میخوام دراورش رو تبدیل کنم به میز تحریر کتابخانه دار. اگه خوب شد عکسشو میزارم بعدا

استند عروسک ندارن . توی کمد میزارن . کتابخونه هم توی فکرمه بالای میز تحریر بزنم . کلا میخوام دراورش ...

خب خوبه اینطوری 

دیگه چیزی نیاز نیست به نظرم 

حالا باز هم میتونی از خودشون سوال کنی ببینی چی دوست دارن 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

یه کمد بزرگه که بالاش یه رگاله جای اویز لباسه پایینشم ۵ تا کشو برلی لباس های دیگه ، دوتا تخت ، یه کم ...

دو تا بچه هستن؟ من به جز کمد سرویس خواب یه  کمد دیواری هم دارن.ولی پاتختی ندارن. کنار یه تخت میز تحریر میزارم ولی برای اون یکی فک کنم باید یه شلفی چیزی به دیوار بزنم که شبا روش لیوان  آب بزارن . 

دو تا بچه هستن؟ من به جز کمد سرویس خواب یه کمد دیواری هم دارن.ولی پاتختی ندارن. کنار یه تخت میز تحر ...

فعلا دوتاهستن ان شالله تا اخر تابستون میشن ۳ تا😇

ما یه اتاق مهمان هم داریم احتمالا وقتی سومی به دنیا بیاد اونجاروبکنم اتاق مطالعه که درس و مشقاشون رو برن اونجا بنویسن ، میز تحریر و کتابخونه بذارم توش براشون 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
خب خوبه اینطوری دیگه چیزی نیاز نیست به نظرم حالا باز هم میتونی از خودشون سوال کنی ببینی چی دوست دارن

به اونا باشه که همه چی میخوان 😃🙂

فقط یه چیزی کوچیکتر از پاتختی باید پیدا کنم که شبا روش آب بزارن . اونو نمیدونم به دیوار بزنم یا زمینی باشه. 

آره اینم بامزس ولی دیگه اتاق جاشو نداره . شما ازشون دارید؟

نه عزیزم خودم مجردم فقط نظرمو گفتم😅😍برادر زاده هام میز صندلی پلاستیکی دارن یعنی میزش جمع میشه و جای خاصی نمیگیره اونم بامزس

فعلا دوتاهستن ان شالله تا اخر تابستون میشن ۳ تا😇ما یه اتاق مهمان هم داریم احتمالا وقتی سومی به دنیا ...

عزیزم به سلامتی ان شالله. من که اتاق دیگه ای ندارم . بچه های شما  اتاق جدا نمی‌خوان ازت؟ یعنی اینقدر نظم دارن که درس و مشقارو فقط ببرن اونجا؟