ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه کمد بزرگه که بالاش یه رگاله جای اویز لباسه پایینشم ۵ تا کشو برلی لباس های دیگه ، دوتا تخت ، یه کمد اسباب بازی هاشونه ، یه پاتختی اتاق خودمونم بردم برای لوازم تخریرشون والا اگه جاداشت یه کمد دیگه ام میخریدم انقدر که خرت و پرت دارن
یه کمد بزرگه که بالاش یه رگاله جای اویز لباسه پایینشم ۵ تا کشو برلی لباس های دیگه ، دوتا تخت ، یه کم ...
دو تا بچه هستن؟ من به جز کمد سرویس خواب یه کمد دیواری هم دارن.ولی پاتختی ندارن. کنار یه تخت میز تحریر میزارم ولی برای اون یکی فک کنم باید یه شلفی چیزی به دیوار بزنم که شبا روش لیوان آب بزارن .
دو تا بچه هستن؟ من به جز کمد سرویس خواب یه کمد دیواری هم دارن.ولی پاتختی ندارن. کنار یه تخت میز تحر ...
فعلا دوتاهستن ان شالله تا اخر تابستون میشن ۳ تا😇
ما یه اتاق مهمان هم داریم احتمالا وقتی سومی به دنیا بیاد اونجاروبکنم اتاق مطالعه که درس و مشقاشون رو برن اونجا بنویسن ، میز تحریر و کتابخونه بذارم توش براشون