2777
2789
عنوان

به شوهرم تهمت زدم

860 بازدید | 31 پست

بچها به شوهرم تهنت خیانت زدم الکی الکی نمیدونم به چه رویی وقتی اومد خونه نگاهش کنم از طرفی میگم عذر خواهی کنم اونم ساده یا نه خیلی عذرخواهی کنم بعد میگم اگر خیلی عذرخواهی کنم پررو میشه و روش تو رو م باز میشه من باردار بودم حق داشتم بهم ثابت بشه ثابتم شد ولی میخوام از دلش دربیارم ولی با سیاست جوری که ترس از دست دادنمو داشنه باشه و عذرخواهیمم حالت لوس مانند نباشه چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید بهش تهمت بزنی؟

موضع من مشکلات مردم و گرونی هاست. اعتراض دارم چون زندگی هامون سخت شده ،ولی مثل یه عده وطن فروش و خائن نیستم که سنگ خونخورانی چون آمریکاواسرائیل روبه سینه بزنم و بشم مدافعشون. توزندگیم هم اشتباه زیاد کردم ولی هیچوقت منتظرنبودم یه دلقک بی هنر (سس خرسی)بیاد مشکلات کشورمون و حل کنه همون بیشرف و خائنی که ازحمله ی اسرائیل به کشورمون حمایت کرد.حاشا به غیرت طرفدارنش 😐😐😐تا نیایدگل نرگس زندگی دشوار است اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🤲

قبلا موردی دیدین؟ 

تو شرایط الان بیشتر بعد فکر بچه باشین نه بچه بازی 

با اینکه بعضی کاربرا برای من همچنان محترم هستن اما لطفا لایک و ریپلای نکنن دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم👈 دلایل شخصی هست ممنون بابت درکتون✅ راز خوشبختی من خفته در قلب من است💗تو کجا میگردی قلب من این وطن است🇮🇷خاک مادرزادی خانه اجدادی این وطن ارثیه پشت در پشت من است💗گریه ها کرده وطن تاب آورده وطن 🖤مام پر درد وطن مادری شیرزن است❤قلب من خانه من 💕خانه زخم به تن 🖤خسته ام از جانی که گرفتار تن است 🖤من به مرگ آگاهم مرگ را میخواهم هموطن ها راهم دشمن آتش زدن است🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد