2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چشم افتادن هیچ‌گاه به‌طور ناگهانی رخ نمی‌دهد؛ بلکه نتیجه انباشتی است از لحظات خاموش بی‌اهمیتی، زخم‌های کوچک کلمات، و شیارهای ریز فاصله که ریشهٔ اعتماد را می‌خشکانند و رابطه را بی‌رحمانه به سراشیبی سردی می‌کشانند

در خواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍

از چشم افتادن گاهی نتیجه تنوع‌طلبی بی‌حد و مرز است، مسیری که هر نگاه تازه، هر تجربه نو، و هر وسوسه‌ای برای گریز از روزمرگی، آرام‌آرام پایه‌های اعتماد را متزلزل می‌کند. تنوع‌طلبی که به قیمت نادیده گرفتن عشق و احترام و ارزش‌ها باشد، یک رابطه را نه با یک‌باره، بلکه با صدها قدم کوچک دور شدن، به نقطه‌ای بی‌بازگشت می‌رساند

"از چشم افتادن به دلیل بی‌توجهی به ظاهر، شاید در نگاه اول سطحی به نظر برسد، اما در واقع ریشه در احساسات عمیق‌تری دارد. وقتی فردی به خود و ظاهرش اهمیت نمی‌دهد، ممکن است این پیام را به شریک زندگی‌اش منتقل کند که دیگر برای رابطه یا حتی برای خودش ارزش قائل نیست. این بی‌توجهی می‌تواند به تدریج جاذبه جسمی و احساسی را کاهش دهد و فاصله‌ای میان دو طرف ایجاد کند که پر کردن آن دشوار باشد.البته نظر من هست