2777
2789
عنوان

حقوق ده میلیونی

546 بازدید | 34 پست

باحقوق ده میلیونی میشه سرمایه ای داشت؟🥲

خانم هستم حقوقم فعلا فقط خرج خودم میشه 

لباس و مایحتاج خودم 

اینم بگم خونواده ی شوهرم خیلی لارج هستن🙁نمیتونم از این مانتوهای ۵۰۰،۶۰۰ بپوشم تومهمونی 😪مثلا دیروز یه کت دامن خریدم ۲و۳۰۰ 

یماه قبل برا عید ۵ تومن پول لباسم شد

و انگار هنوز هم کم دارم تومهمونی هاشون نمیشه لباس معمولی پوشید ادم حس میکنه کوچیکه اعتماد به نفسش میره 

الان من برا بیرون رفتن ومهمونی هاشون فقط دوتا دست لباس دارم مناسبه 

بقیه لباس هام به دردبازار رفتن و کار و اینا میخوره🥲

خودم حقوق بگیرهستم‌ولی فقط دوتا کفش مناسب بیرون دارم 

تازه عروس هستم 

عقدی ؟ عروسی گرفتی؟شوهرت برات بخره 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

ده تومن در ماه خرج ظاهرت بشه کافیه دیگه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه چشم و هم چشمی نکنی و نخوای همرهنگ جماعت باشی شاید بشه.

بجای خرج کردن برای لباس که خوب تو چشمشون دیده بشی(نمیگم نخر اصلا ، ولی لازم نیست تو همه مهمونیا بری و برای هر مهمونی لباس بخری) اون مبلغو خرج زندگیت کن خرج پیشرفتت کن.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

عزیزم الان کلا لباس گرونه، من اونروز  ۴ تومن بردم بیرون هیچی نشد بخدا، ۲ تا شلوار بیرونی و ۲ تا پارچه مانتو، یه شال ۲۰۰ تومنی.

بخوای برای عید لباس بگیری یا مجالس خب معلومه ۵ تومن رو شاخشه

الان شلوار از ۱ تومن شروع میشه 

کت و شلوار از ۲ و ۲۵۰۰ به بالا

یه کفش ۶۰۰ تا ۷۰۰ حد اقل

یه شال از ۳۰۰ به بالا

کیف هم از ۳۰۰ به بالا

ایتم های دیگه هم بخوای بخری هیچی دیگه

شما بنظرم کم کم خرید کن، مجبور نیستی هر مجلس یه دست لباس جدید تنت باشه، 

دو تا کت و دو تا شلوار بگیر که بتونی ۴ جور استایل بزنی

دو تا شال یا یه شال و یه روسری بگیر

کیف و کفشتم مشکی یا رنگ نود بگیر با همچی ست بشه. 

بعد میتونی چندین تیپ بزنی برای مهمونی های مختلف

بعدم از شوهرت چرا پول نمیگیری وقتی تازه عروسی؟ چرا از حقوق خودت میخوای بدی؟

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

اگه چشم و هم چشمی نکنی و نخوای همرهنگ جماعت باشی شاید بشه.بجای خرج کردن برای لباس که خوب تو چشمشون د ...

میگم ک من نخوام بخرم هم مجبورمیشم 

مثلا الان دوتا لباس دارم برامهمونیا 

ولی تو این پنج ماه اول ازدواجمون کل حقوقم داره خرج لباس میشه😑 روم هم نمیشه توجمعشون لباس قابل نپوشم خیلی برام سخته انگار فرهنگ هامون خیلی فرق میکنه من خونواده ام ساده ان 

من چشم وهم چشمی نداشته باشم اونا دارن

یسال بخور نون و ترهیه عمر بخور نون وکرهاگه از الان پس انداز نکنی در اینده وضعت بدترسعی کن خرج اضافه ...

ببینید من اصلا دوست ندارم خرج کنم و اینقدر لباس بخرم 

ولی مجبورمیشم مثلا توبا یه لباس ساده بری خودت هم اعتماد به نفس داشته باشی اوناکوچیک میکنن که اره توحقوق بگیرهستی ولی خرج خودت نمیکنی 😑