anahitaaa81 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 68 عنوان حموم و تمیزی 361 بازدید | 14 پست دوستان من تا سال پیش هفته ای دوبار میرفتم حموم و خیلی همه چی اوکی بود از اونموقع هروز میرم حموم واقعا اذیت میشم دیشب رفتم حموم الان بدنم گر گرفته اصلا نمیتونم یروز در میون دیگه! شما راهی نداارید یا اینوطری نیستید؟ 1404/02/03 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جان_اسنو_ عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 7803 منم هرروز میرم ولی هرروز موهامو نمیشورم درهفته دو سه بار میشورم موهامو
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8723 چون عادت شده براتکم کم بکنش ی روز در میون و دو روز د میونالبته ب جز مواردی ک واقعا نیازه بیشتر بری ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4485 خب طبیعیهمنم همینمگرم شده زود زود باید دوش بگیری هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
anahitaaa81 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 68 خب طبیعیهمنم همینمگرم شده زود زود باید دوش بگیری خداروشکر. 🥰😭ولی اخه حس میکنم دیگه موهام خشک میشه
anahitaaa81 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 68 چون عادت شده براتکم کم بکنش ی روز در میون و دو روز د میونالبته ب جز مواردی ک واقعا نیازه بیشتر بری مرسیی دقیقا باید همین کارو کنم😍🥲
anahitaaa81 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 68 من هرروز میرمگاهی دوبار درکت میکنم🫠 خداروشکرر😂🥲
anahitaaa81 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 68 منم هرروز میرم ولی هرروز موهامو نمیشورم درهفته دو سه بار میشورم موهامو بله اینطوری خوبه ک موهام خشک نشه اما اگر این کارو انجام بدم😂 بخار حموم موهامو میگیره حس سنگینی و گرمی میده نمیدونم متوچه میشین یا نه
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4485 خداروشکر. 🥰😭ولی اخه حس میکنم دیگه موهام خشک میشه موها یه روزه انقدری چرب نمیشه هر روز موهاتو نشورفقط یه لیف به تنت بزن و از گردن به پایین هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8723 بله اینطوری خوبه ک موهام خشک نشه اما اگر این کارو انجام بدم😂 بخار حموم موهامو میگیره حس سنگینی و گر ... تهویه روشن کن ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙