2777
2789
عنوان

سن کم

102 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من علاقه زیادی به شهرت و محبوبیت دارم 

۱۸ سالمه 

به نظرتون به خاطره سنمه و در گذر زمان میره و یا اینکه براش باید تلاش کنم 

و اینکه من نسبت به یک نفر خیلی حسادت دارم چجوری این حس رو از بین ببرم 

قضیه از این قراره که من روی یک خواننده  کراش زدم بعد رفتم اینستاش و اینستای زنش 

زنش توی اینستا عکس و فیلم از خودش و پسرشون منتشر میکنه 

عکس و فیلم عشق و حالاشون رو و دائما قربون صدقه پسرش میره و هی از پسرش و مردانگی پسرش تعریف می‌کند 

منم خیلی به پسرش حسودیم میشه 

چون عکس و فیلم عشق و حال و مسافرتاشو دیدم و اینکه خیلی محبوب و مشهوره به واسطه پدرش و مامان و باباش عاشقشن و دائم مامانش دلنوشته مینویسه و هی از مردانگی اش تعریف میکنه مثلا میگه مرد کوچک من دورت برگردم و روز تولدش هم که ی متن بلند و بالا راجبه مردانگی ش نوشته بود 

چجوری مشکل حسادتم رو حل کنم 

ی مشکل دیگه هم دارم خیالپردازی ناسازگار 

دائم دارم راجبه خواننده مورد علاقم خیالپردازی میکنم 

حس افسردگی ناراحتی و زندگی روتین هم داره منو میکشه 

یه مقدار کم سن و سالی یه مقدار خیلی زیاد هم بیکاری عزیزم درس بخون پیشرفت کن از این حسادت و کراش زدن روی شوهر مردم چیزی در نمیاد. 

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مقدار کم سن و سالی یه مقدار خیلی زیاد هم بیکاری عزیزم درس بخون پیشرفت کن از این حسادت و کراش زدن ...

اتفاقا کلی کار ریخته سرم ولی نمیدونم چرا اینجوریم 

خیلی ناراحتم

علاقمند بودن به شهرت توی ذات بعضیاست و لزوما چیز بدی هم نیست. منتها باید بگردی ببینی توی کدوم رشته می‌خوای بدرخشی. تحصیلیه؟ ورزشیه؟ کارآفرینیه؟ بازیگریه یا...

این کراش مراش رو هم سر جدت ولش کن! کی اخر و عاقبت دیده از کراش زدن؟ خدا وکیلی یه لحظه کافیه آدم مخش رو به کار بندازه، بعد با خودش بگه خب تهش چی مثلا؟ اینا رو بعنوان کسی بهت میگم که تازه ۲۰ سالش شده پس اختلاف سنیمون زیاد نیست و متوجه حرف هم میشیم.

حسادت به چی می‌کنی؟ اینکه خوشبخت و خوشحالن؟ خب باشن! هزار دفعه گفتن ظاهر زندگی بقیه رو با باطن خودتون مقایسه نکنین. تو چه خبر داری از درون اون خانواده اصلا؟ اصلا خوشبخت و خوشحال باشن به ما چه؟ چیزی به تو قراره برسه یا چیزی ازت کم میشه؟

خیالپردازی رو من هم دارم اون هم در حد افراطیش. منتها نه نسبت به شخص حقیقی. مشکلم رو با داستان نوشتن حل می‌کنم.

افسردگی هم چاره‌اش روانپزشک رفتن یا اینه که خودت دست به کار بشی و خودتو درمان کنی.

اولین مرحله هم حذف اینستای کوفتیه.

من فقط تابستون به مدت یک هفته داشتم و حذفش کردم انقدر بی خود و بی معنیه.

☄️🔪تاپیک جامع دورهمی نویسنده ها! :)🫶🏻🕸 اگه نویسنده ای، حتما به تاپیکم سر بزن❄☠️💬 http❤️s://w❤️ww.ninisite❤️.com/discussion/topic/17701780/دورهمی-نویسندهها🔪قلب لینک رو حذف کن و وارد شو🎡دورهمی ساعت ۳ الی ۴ بعد از ظهر توی تاپیکمونه. 🌱❄️ اگر زمان زیادی به گودالی چشم بدوزی، گودال نیز به تو چشم خواهد دوخت...