2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭

119 بازدید | 10 پست

شوهرم پیشنهاد داد وام ازدواجتو بدین به من با پولی که داریم یه خونه بگیریم تا قبل از عروسی .

با خانوادم که صحبت کردم گفتن نه ما برای جهیزیه نیازش داریم و نمی تونیم قسطی بخریم و اینا و تو دلت برای ما نمی سوزه؟

ماهم دیگه چیزی نگفتیم بعد الان متوجه شدم بابام این پیشنهادو به مامانم داده که بیا پول بازنشستگیمو که دادن با وام ازدواج دخترمون بریم آپارتمان بگیریم یه شهر دیگه به این بهونه که بدیم به خودشون بشینن 

منم ناراحت شدم گفتم ما پولمون جوره برای خونه در حد همون وام ازدواج کم داریم بعد شما گفتید ما نمی تونیم جهیزیه بگیریم بعد الان برنامه ای که خودمون داشتیم رو باهاتون درمیون گذاشتیم رو قراره برای خودتون اجرا کنید؟ پس می تونید جهیزیه رو هم قسطی بیارید الکی به من گفتید نمی تونیم

ما خودمون می تونیم خونه بخریم شما وام منو بدین به خودمون و همون جهیزیه رو قسطی بیارید ممنون میشم 

البته مامانمم مخالفه میگه ما دختر دیگه امونم هست بخوایم بدیم به یکیشون خب دیگری ناراحت میشه 

اینم بگم ما یه خونه ی دیگه داریم دست مستاجره بابام تا الان نگفته که شما بعد عروسی بیاید اینجا ما توقعی نداریم اصلا ها 

منظورم اینه که الکی میگه خونه رو میدم به خودشون چون میدونه ما به خاطر شغل همسرم جای دیگه ای هم نمی تونیم زندگی کنیم 

خیلی ناراحتم واقعا 

عزیزم وقتی توان خرید جهزیه دارن وام میاد ب حساب خودت بهشون نده بردار خونه بگیر بلدا کاری نمیتونن کنن

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب باید قسطش رو برم منم شاغل نیستم🥺

خانوادت نمیخوان قسطاش بدن؟

جهار بهت بدن؟

بگو جهازم کامل میخوام حالا با هرچی میخرید وام غیر وام

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

عزیزم وقتی توان خرید جهزیه دارن وام میاد ب حساب خودت بهشون نده بردار خونه بگیر بلدا کاری نمیتونن کنن

توان خریدشو ندارن چون خونه ساختن میدونم قسط دارن 

ولی وقتی که اینو گفتن منم در جوابشون گفتم پس می تونید قسط بدین ولی وام رو میشه داد خونه برای شما ولی برای من نمیشه؟

بگیر ی بخشی ازخونه بنامت کنه شوهرت باباتم بگو ببین این بیشتربه نفع ام هس اگرنفع منومیخوای

الان از همین ناراحتم که در ظاهر نفع منو می خوان ولی در باطن با این پیشنهاد حس می کنم اصلا نفع منو نمی خوان

هرکسی وامو ببره اون قسطشو میده دیگه

خانوادت ببرند جهازت میدن.

نبردند بی جهاز میمونی 

بده خانوادت درعوضش جهاز خوبی ازشون بگیر 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏