2777
2789
عنوان

خیلی میترسم😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 2909 بازدید | 76 پست
مشهدیم عزیزم

گفتی بالا شهر فکر کردم اُزگور ه چیه اونجایی😂

بالاشهر مشهد اسمش چیه؟😁

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عاقا شرلوک هلمز خوشتیپ تره 😁

فقط پوآرو با سیبیلاش 😁 و اون نگاهش که آخرش به هرکی بیفته یعنی اون قاتله 😂😂😂 طرف خودش رو خیس می کنه

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
فقط پوآرو با سیبیلاش 😁 و اون نگاهش که آخرش به هرکی بیفته یعنی اون قاتله 😂😂😂 طرف خودش رو خیس می ک ...

وای آره سلول های خاکستری مغزم رگ به رگ شد 😁

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
بچه ها دستم داره میلرزه همین الان آیفونمون زنگ خورد

نترس بابا چیزی نیست اگه تنهایی در رو باز نکن

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
نمیدونم حالا بازم میان یا نه میترسم آدمربایی باشه از این طریق بخوان پول بگیرن ازمون

خب بی دلیل دوبار نیومدن از همسایتون سراغ شما رو بگیرن حتما یه خبری هست پس عقل حکم میکنه اینروزا از هر نظر حواستونو جمع کنین چیزی برا دفاع از خودتون داشته باشین و ایمنی خونتونو بالا ببرین همسایه قبلی ما با اینکه خونشون همچین بالا شهرم نبود ولی بالای در خونش دوربین نصب کرده بود 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من بابام از فكر كنم يا روسيا يا چين گرفته بود  نميدونم ايران از كجا بايد بخري البته حملش غ ...

آره هنوز شوهرم میگه تفنگ بگیریم من نازشتم خیلی خطرناکه