2777
2789
عنوان

حس ششمی بیا

162 بازدید | 17 پست

آقا من تو بچگی خیلی مظلوم بودم و اذیت شدم

طولانیه بگم ولی اذیتم کردن خیلی همههههه

الان که بزرگ شدم یه آدم رک پرخاشگرم ولی ذاتا مهربون و بشدت زودرنججججج

با اینکه شجاعم

ولی آدمای زمان بچگیمو ک اذیت کردن رو میبینم انگار واسم غولن و نمیتونم جلوشون وایسم

یا ازار و اذیت هاشونو قطع کنم

چون متاسفانه هنوزم اذیتمون میکنن

گاهی وقتا شجاعتمو از دس میدم

سعی میکمم روبرو نشم باهاشون تا وقتی که کاملا شجاعانه بگردم به بازی:)

حس شما به این مسئله چیه

تهش کی برندس

من اعصابم سر این چیزا خیلی ضعیف شده

تحمل درد جسمانیم اومده پایین

تنگی نفس دارم

قلب درد

اختلال خواب

وسواس فکری

عصبی و پرخاشگری و....

خدا خیرشون نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مریض

آدم مریض باشه سرطان داشته باشه افسرده باشه ولی مثل تو بی پدر و مادر و ح.رو.مزاده نباشه که زیر پست دختر مردم که بهش تعرض شده بگه لابد دلت خواسته..بی شرف آشغال

آهای مردم هرکی این تاپیکو دید این اشغالو گزارش بزنید به من میگه مریض به یه مظلوم دیگه میگه کرم از خودته

آدم مریض باشه سرطان داشته باشه افسرده باشه ولی مثل تو بی پدر و مادر و ح.رو.مزاده نباشه که زیر پست دخ ...

معلومه میسوزیا آفتابه بدم خدمتت 

بعدشم من ی کامنت اشتباهی گذاشتن پاک کردم تو چرا شدی اش نخورده و دهن سوخته خودتو این وسط جر میدی پ معلومه مریضی ک باهمه مشکل داری درمیوفتی ک چی اخه بدبخت اون خودش زبون داره میتونه دفاع کنه لازم نکرده تو جزغالع بشی

معلومه میسوزیا آفتابه بدم خدمتت بعدشم من ی کامنت اشتباهی گذاشتن پاک کردم تو چرا شدی اش نخورده و دهن ...

قضاوت اشتباه شده چرا میپری بهش؟ 

خودتم یکی بیاد اینجوری تو تاپیکت بنویسه مریض شیرینی بهش میدی؟ ازش تشکر میکنی؟ خیر خودتم قضاوت اشتباه میکنی

عذرخواهی کن بگو اشتباه شد اینقدر کش نده دیگه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اره بگو

شروع کن به پذیرش خودت، آنچه که هستی

واقعیت اینه نصف کمبود عزت نفس ما ذهنیه، وجود خارجی نداره

صبح به صبح که از خواب پا میشی پنج دقیقه وقت بزار جلو آئینه از خودت و صورتت تعریف کن، ویژگی های شخصیتی خوبتم بهش اضافه کن، اژ آشپزیت تعریف کن، از بینی ات تعریف کن، اژ رنگ پوستت، از موهات و... توی دلت از خودت تعریف کن

اولش ذهنت مقاومت میکنه میگه نه داری چرند میگی، ولی به حرفش گوش نده تو کارت رو ادامه بده، به مستمر حدداقل ۲۱ روز

یعنی اگر چند روز انجام دادی گفتی فایده نداره بدون اصلا تمرین نکردی، ناخوداگاه ۲۱ روز "حدداقل" زمان لازم داره تا برنامه ریزی بشه، یه عمر خودتو تخریب کردی فکر نکن با پنج روز یک هفته قراره زودی متحول بشی، اینکارو کنی رفته رفته قلبت اروم میشه، حست قشنگ میشه، با کلمات نمیتونم توصیف کنم

تمرین بعدی اینه که سری بعدی آرایش نکن و برو بیرون، یه ضد آفتاب کافیه، ۹۸ درصد خانما از سر عدم اعتماد به نفس آرایش میکنن، ته ذهن اکثر خانما یدون آرایش یه ناامنی خاصی وجود داره، این کار بهت کمک میکنه اولا خودت رو همینجوری که هستی بپذیری، دوم اینکه با وجود اون ناامنی بری تو خیابون و میبینی اون ناامنی یه چیز ذهنی بوده و اصلا واقعی نبوده و سوم اینکه نظر مردم برات بی اهمیت میشه، دیگه مهم خودت میشی و راحتی خودت، نمیایی برای اینکه چش خواهر شوهر دربیاری خودتو اذیت کنی😁، میگی بابا منم که هستم، من کافی ام، همینجوری عالیه

نمیگم کلا نکن، نه حالا برای یه مراسمی چیزی انجامش دادی اوکیه، ولی حتما مهمونی بعدی بدون ارایش باشه، اگر ارایش میکنی✅

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی