شروع کن به پذیرش خودت، آنچه که هستی
واقعیت اینه نصف کمبود عزت نفس ما ذهنیه، وجود خارجی نداره
صبح به صبح که از خواب پا میشی پنج دقیقه وقت بزار جلو آئینه از خودت و صورتت تعریف کن، ویژگی های شخصیتی خوبتم بهش اضافه کن، اژ آشپزیت تعریف کن، از بینی ات تعریف کن، اژ رنگ پوستت، از موهات و... توی دلت از خودت تعریف کن
اولش ذهنت مقاومت میکنه میگه نه داری چرند میگی، ولی به حرفش گوش نده تو کارت رو ادامه بده، به مستمر حدداقل ۲۱ روز
یعنی اگر چند روز انجام دادی گفتی فایده نداره بدون اصلا تمرین نکردی، ناخوداگاه ۲۱ روز "حدداقل" زمان لازم داره تا برنامه ریزی بشه، یه عمر خودتو تخریب کردی فکر نکن با پنج روز یک هفته قراره زودی متحول بشی، اینکارو کنی رفته رفته قلبت اروم میشه، حست قشنگ میشه، با کلمات نمیتونم توصیف کنم
تمرین بعدی اینه که سری بعدی آرایش نکن و برو بیرون، یه ضد آفتاب کافیه، ۹۸ درصد خانما از سر عدم اعتماد به نفس آرایش میکنن، ته ذهن اکثر خانما یدون آرایش یه ناامنی خاصی وجود داره، این کار بهت کمک میکنه اولا خودت رو همینجوری که هستی بپذیری، دوم اینکه با وجود اون ناامنی بری تو خیابون و میبینی اون ناامنی یه چیز ذهنی بوده و اصلا واقعی نبوده و سوم اینکه نظر مردم برات بی اهمیت میشه، دیگه مهم خودت میشی و راحتی خودت، نمیایی برای اینکه چش خواهر شوهر دربیاری خودتو اذیت کنی😁، میگی بابا منم که هستم، من کافی ام، همینجوری عالیه
نمیگم کلا نکن، نه حالا برای یه مراسمی چیزی انجامش دادی اوکیه، ولی حتما مهمونی بعدی بدون ارایش باشه، اگر ارایش میکنی✅