2777
2789
عنوان

اجاره ویلای لاکچری برای تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 24 پست

مگ اینستا هرکاری میکنن شما باید بکنید 

اگه ویلا دارید برو تولد بگیر ولی نداری میخوای اجاره کنی اشتباهه تو خونه بگیر دور هم باشید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

منم اتفاقا امسال میخوام ی تولد خوشگل بگیرم کلی عکس بگیرم،،آخه هیچ سالی تولد نگرفتم و عکس از تولد ندارم

میخوام برم تو ی باغ عکاس بیارم ازم عکس و کلیپ فرمالیته اینا بگیره که فقط عکس داشته باشم 

بعدش هیچی حوصله ی مهمون بازی ندارم

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ون هفته دیگه تو یه خانه بازی برای بچه ها تولد گرفتم فقط بای  ۴ تومن بدم ورودی 

کیک و اینا به کنار

جداقل باید ۳۰ میلیون خرج کنی تا باغ لاکچری با شام درستحستبی  و عکاس و لباس و کادو و پذیرایی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

تروخدا فقط هر جا رفتین هر چی گرفتین نزارین اینستا هم بجهت اینکه چشم نخوری هم بعضی ندارن ... هم اینکه خب از جهت پوشش هم که میدونم خودت حتما رعایت میکنی اونم بحثش جداست . ان شاالله خوش باشی در هر صورت در کنار همسرت همیشه 

۴،۵ تومن قیمت پایه س واسه ۵-۶ نفر اگه مهمونات زیاد بشن باید پول بدی واسه هر نفر ۲۰۰-۳۰۰

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم