دو روز پیش ی پسر خوشگل و بور با چشای سبز_آبی و هیکل باشگاهی و قد بلند ( شبیه ی بازیگر ترکیه ای بود🥺) توی شهر بازی بهم پیشنهاد داد بعد امروز ازم نود میخواد
واقعا من دردمو ب کی بگم چرا هر کی میاد سمتم لاشیههه
ب جای اینکه راجب چیزای مهم تر صبحت کنن همش دارن راجب اندامای خصوصی حرف میزنن چرا آخههه😭😭
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
ی سوال دارم ازتونشما اگه ی دختریو دوست داشته باشید بهش این حرفا رو میزنید؟!
بله پسرها اگه بتونن با اونی هم که دوست دارن هم تحریک میشن هم این حرف ها رو میزنن.ولی اگه شرایطش نبود یا اونی که دوسش دارن موافق نبود یا همکاری نکرد و یا حتی به شدت مخالفت کرد یا حتی عصبانی بشه یا به هر دلیل دیگه با هم از این حرف ها نزدن یا کاری نکردن یا حتی دوست نشدن یا قرار نزاشتن و فقط دورا دور دیدش و مثلا در حد سلام و احوالپرسی فقط دیدش چیزی از دوست داشتنش کم نمیشه و چه بسا به قول شما دخترها تشنه تر میشه.و اونی رو که دوست دارن میرن خاستگاریش یا اقدام میکنن برا ازدواج چه با مسائل جنسی چه بدون مسائل جنسی
ی سوال دارم ازتونشما اگه ی دختریو دوست داشته باشید بهش این حرفا رو میزنید؟!
بله پسرها اگه بتونن با اونی هم که دوست دارن هم تحریک میشن هم این حرف ها رو میزنن.ولی اگه شرایطش نبود یا اونی که دوسش دارن موافق نبود یا همکاری نکرد و یا حتی به شدت مخالفت کرد یا حتی عصبانی بشه یا واقعی و محکم قهر کنه و یا به هر دلیل دیگه با هم از این حرف ها نزدن یا کاری نکردن یا حتی دوست نشدن یا قرار نزاشتن و فقط دورا دور دیدش و مثلا در حد سلام و احوالپرسی فقط دیدش چیزی از دوست داشتنش کم نمیشه و چه بسا به قول شما دخترها تشنه تر میشه.و میرن خاستگاریش یا اقدام میکنن برا ازدواج چه با مسائل جنسی چه بدون مسائل جنسی.