2777
2789
عنوان

چرا هر پسری سمت من میاد لاشیه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
انتظار داشتی راجع به چی حرف بزنه؟

چ میدونم 

چیزای مهم تری هم هست ک بخواد بگه

اینکه بخواد بعد دو روز بگه عکس بدنتو ببینم بنظر شما عادیه؟! 

...𝗔𝗻𝗱 𝗚𝗼𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀 𝗺𝗶𝗿𝗮𝗰𝗹𝗲𝘀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ میدونم چیزای مهم تری هم هست ک بخواد بگهاینکه بخواد بعد دو روز بگه عکس بدنتو ببینم بنظر شما عادیه؟!

حق باشما هست نه این خوب نیست.

اخه از نظر پسرها دیگه حرفی باقی نمیمونه.

مطمئن باشید اون ها برای دوستی و رفاقت همجنس هاشون رو هزار درجه ترجیح میدن.

برا ازدواج هم همه شون بلدن که پسر باید بره خواستگاری

آخه ظاهرش خیلی موجه بود فک کردم آدم مثبتیهولی اصلا اینجور نبود

گول ظاهرشو خوردی. منم کم ندیدم  ظاهر بره باطن گرگ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

حق باشما هست نه این خوب نیست.اخه از نظر پسرها دیگه حرفی باقی نمیمونه.مطمئن باشید اون ها برای دوستی و ...

آره دقیقا

من راجب هر چیزی حرف میزدم اون بحثو میکشوند جایی ک خودش میخواست 

خیلی برام عجیب بود باز اگه ب قیافش میومد انقدر تعجب نمیکردم

آره دقیقامن راجب هر چیزی حرف میزدم اون بحثو میکشوند جایی ک خودش میخواست خیلی برام عجیب بود باز اگه ب ...

خوب اون برای همون مسئله اومده.تحت تاثیر جاذبه جنس مخالف هست.جاذبه جنس مخالف هم یعنی همون مسائل

خوب اون برای همون مسئله اومده.تحت تاثیر جاذبه جنس مخالف هست.جاذبه جنس مخالف هم یعنی همون مسائل

ی سوال دارم ازتون

شما اگه ی دختریو دوست داشته باشید بهش این حرفا رو میزنید؟! 

حالا خداروشکر خیلی زود شناختمش😂

خداروشکرر

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ی سوال دارم ازتونشما اگه ی دختریو دوست داشته باشید بهش این حرفا رو میزنید؟!

بله پسرها اگه بتونن با اونی هم که دوست دارن هم تحریک میشن هم این حرف ها رو میزنن.ولی اگه شرایطش نبود یا اونی که دوسش دارن موافق نبود یا همکاری نکرد و یا حتی به شدت مخالفت کرد یا حتی عصبانی بشه یا به هر دلیل دیگه با هم از این حرف ها نزدن یا کاری نکردن یا حتی دوست نشدن یا قرار نزاشتن و فقط دورا دور دیدش و مثلا در حد سلام و احوالپرسی فقط دیدش چیزی از دوست داشتنش کم نمیشه و چه بسا به قول شما دخترها تشنه تر میشه.و اونی رو که دوست دارن میرن خاستگاریش یا اقدام میکنن برا ازدواج چه با مسائل جنسی چه بدون مسائل جنسی

ی سوال دارم ازتونشما اگه ی دختریو دوست داشته باشید بهش این حرفا رو میزنید؟!

بله پسرها اگه بتونن با اونی هم که دوست دارن هم تحریک میشن هم این حرف ها رو میزنن.ولی اگه شرایطش نبود یا اونی که دوسش دارن موافق نبود یا همکاری نکرد و یا حتی به شدت مخالفت کرد یا حتی عصبانی بشه یا واقعی و محکم قهر کنه و یا به هر دلیل دیگه با هم از این حرف ها نزدن یا کاری نکردن یا حتی دوست نشدن یا قرار نزاشتن و فقط دورا دور دیدش و مثلا در حد سلام و احوالپرسی فقط دیدش چیزی از دوست داشتنش کم نمیشه و چه بسا به قول شما دخترها تشنه تر میشه.و میرن خاستگاریش یا اقدام میکنن برا ازدواج چه با مسائل جنسی چه بدون مسائل جنسی.