واااااااااااااااااااااااااااا. مگه داریم . مگه میشه . چه افراطی
دلت که گرفت.../ دیگرمنت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛خدا که هست...
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الانم ك شش ماه بزور تو اقداميم كرفعلا نشده خانوادشم باهم مشكل دارن سر اينك كم رفت و امد ميكنم و خيل ...
بچه خودتون بیاد شاید درست شه
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
ماهمتودوران عقد خواهر زادهشو ک سه چهار سالش بود درحد افراطی یا بغل میکرد یا بوس میکرد اونقد ک واقعا توجهی نمیکرد ک منم اونجام.. ذره ذره ک بچه بزرگ شد وخودمون بچه دار شدیم عادی شد..منم خیلی عذاب میکشیدم چون عین غریبه ها مینشستم یه گوشه اونم همش با خواهر زادش مشغول بود
یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی