ضد آفتاب میزنم پوستم میخاره بنظرتون بهش حساسیت دارم یا مناسب پوستم نیست ؟؟
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
با این ضدافتابه اینطوری هستی یا کلا وقتی ضدافتاب میزنی پوستت میخاره
با این اینطوری هستم تا میزنم به صورتم شروع به خارش میکنه صورتم
فکر کنم اشتباه گرفتمش
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای الناز شاکردوستم اسم پروفایلمم بخاطر اونه