ضد افتاب لافارر پوست چرب گرفتم هر وقت میزنم صورتم خارش میوفته هی باید بخارونم
بنظرتون اشتباه گرفتم ؟
صورتم چرب و اکنه دار نیست اما خب خشک خشکم نیست
نمیدونم ادامه بدم یا استفاده نکنم ازش
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
من امتحان کردم وقتی میزنم اینو چه زیرش آبرسان بزنم چه نزنم
تا ضد آفتابو میزنم صورتم شدید میخاره
حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی. گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی.. می خندید و در نگاهش غمی می رقصید.. یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی یادت بخیر.. کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم. کاربری دست دونفره خانوم مارپل
برند های دیگه امتحان کن رویوال مدل پروبیوتیک فوق العاده سبک و زودجذبه
عزیزم مناسب چه پوستی هست ؟
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من دارم همین مارکو پوست چربو خارش ندارم اما تو بهش حساسیت داری دیگه نزن
نمیدونم والا شیشصد تومنم پول دادم اعصابم خورده
تا میزنمش به پوستم شدید خارش میوفته رو پوستم
اینجا گفتم گقتن ابرسان بزن زیرش زدم بی فایده بود
بنظرت برم واسه پوست خشکشو بگیرم یا کلن به لافارر حساسیت دارم؟
من همینو میزنم خارش نمیگیرمبه ترکیباتش حساسی عوضش کن
من تا میزنم صورتم شروع میکنه به خارش انگار زخمه باید بخارونمش
بنظرت برای پوست خشکشو بگیرم ؟
یا ترکیباتشون یکیه بنظرت؟
من تا میزنم صورتم شروع میکنه به خارش انگار زخمه باید بخارونمشبنظرت برای پوست خشکشو بگیرم ؟یا ترکیبات ...
اول پوستتو نوعشو بشناس مناسب نوع پوستت بخر
برای اطمینان لافارر نگیر یه برند دیگه بخره
برند مارگریت ایرانیه اما خیلی ضدافتابش عالیه
یا ضدافتابی بخر که واسه انواع پوست مناسب باشه
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ن وقتی پوستت چربه چرا خشکشو بگیری کلا ب ضد افتاب لافار حساسیت داری بعد چون مارک خوبیه لافار ممکنه بازم بخری ضد افتابای دیکه اوناهم مث این خپب باشن اما بازم حساسیت داشته باشی برو دکتر پوست تا ضد افتاب مناسبت ک حسایت نداشته باشی بهت معرفی کنه پولت باز هدر نره
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.