2777
2789
عنوان

خواستگارم عجیب به دلم نشسته ولی😭

2664 بازدید | 118 پست

وضع مالی انچنانی نداره در حال حاضر و یه خانواده پر جمعیت ان

کما اینکه رفتار خانواده اش یه جوریه از اینایی هستن که خیلی ناز ادم رو نمیکشن و خشک ان

خیلی دو دلم چیکار کنم میترسم بعدا پشیمون بشم اگر رد کنم😭اولین‌ باره یکی اینجوری به دلم نشسته

این در حالیه که یه خواستگار با شرایط مالی بهتر دارم ولی ازش خوشم نمیاد خیلی و از فامیلای خودمونه و من بزرگترین مشکلم باهاش همینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چرا به دلت نشسته؟ چه ویژگی خاصی داره؟ 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من که برام خیلی دلنشین بودن مهم بود،ولی تو خوددانی

بنظرت اینکه شخصی فامیلای حسود و دخالت ‌کن داشته باشه دلیل منطقی واسه رد کردنش هست؟

خانواده خودش خوبن ولی اطرافیانش رو مخ ان

وضع مالیش خوب نیست یعنی چطوری؟اگه ماشین داره خونه میتونه رهن کنه شغلش خوبه اوکیه

خونه و ماشینش در حال حاضر نداره

شغل  خوبی داره 

با اینکه ۲۸ سالشه ولی دستاوردی نداره

اما اون یکی که بدم میاد ازش با اینکه سنش کمتره اما ماشین اینا داره 

چراخانواده ی خودمم همینو میگن ولی بنظر من‌غیرمنطفیه

نمی‌دونم ببین دردسرش زیاده خواهر شوهر زیاد جاری زیاد خیلی بده در ضمن میگی خانوادش هم خشک هستن خودش چجوریه؟؟؟چون کسی که توی خانواده خشک بزرگ شده مطمن باش خودش نرم نیس اگه به دلت نشسته خودت میدونی اما همه جوانب وبسنج بعد پشیمون نشی چون زندگی یعنی وصلت دوتا خانواده فکر نکن خودش تنها هست 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤