2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 98 پست
خب خدا رو شکر هرچی خیره

ولی یکم سخت گرفت بعضی چیزا رو و حس کردم خیلی بیشتر از سنش میفهمه ، نمیدونم چقدر اصلا محدود میکنه طرف رو ، نمیدونم نظرشون نسبت بهم چی بود ، فهمیدم دقیق و حساسه ، بعدش نظر خودمم هنوز با شک و تردید هست ، سوالای سخت ازم میپرسید اصلا شبیه سوالایی که تو اینترنت هست نبود که بخدا یهو اوایل بحث من قلبم از استرس پاسخ دادن حرفای سختش میریخت ، خیلی درباره ازدواج فکر کرده من اصلا اصلا فکر نکرده بودم تا حالا

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی نظامیه دیگه می‌دونه چی بپرسه🤣🤣

میدونی چطور شخصیتی داره 

یه کنترل گری ریز تو رفتارشه خب ولی خیلی به روز و مستقل میبینه زن رو ولی به حمایت از خودش این رو میبینه حس میکنم

آخه میدونی من اصلا نتونستم کامل بشناسم ولی ازش بدمم نیومد

ولی میترسم ، چون من این آدم اولین مورد جدی تو زندگیمه ولی من نمیدونم براش چندمی باشم؟

و اینکه من ساده بودم خیلی ساده 

میترسم که فریب سادگیمو هم بخورم

بعدش احساسات من خیلی بکر و دست نخوردس

نمیدونم چی بشه 

راستی دوساعت حرف زدیم ، آخر کار هنوز حرف داشت که مامانش گفت بسه و خودشون رسوندنم 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
میدونی چطور شخصیتی داره یه کنترل گری ریز تو رفتارشه خب ولی خیلی به روز و مستقل میبینه زن رو ولی به ح ...

به گذشتش کار نداشته باش که چندمی مهم اینا کی موندگاره و بعد اون مهمه

به گذشتش کار نداشته باش که چندمی مهم اینا کی موندگاره و بعد اون مهمه

هرچی خیره ، من تو زندگی سلامتی حال خوب و مال حلال میخوام ، اگر مصلحت بود که اوکی اگر نه هم هیچی

بهم هم گفت سفر خارجی کلا نمیتونه بره نه خودش نه زن و بچش

هرچی خیره ، من تو زندگی سلامتی حال خوب و مال حلال میخوام ، اگر مصلحت بود که اوکی اگر نه هم هیچیبهم ه ...

فقط خودش نمی تونه بره. الکی گفته شما می تونی بری به شرطی که همسرت رضایت بده

فقط خودش نمی تونه بره. الکی گفته شما می تونی بری به شرطی که همسرت رضایت بده

جدی؟؟؟؟ سپاهی هستا 

به من گفت نه خودم نه زن و بچم نمیتونه