2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 98 پست
دقیقا همینطوره ولی باید یه چیزایی بگیم بالاخره که این اتفاق ها پیش بیاد

من دیت اول برخورد پسر با خودم و برخوردش با بقیه خیلی برام مهمه خوب نمیاد که اولین بار با من بد باشه ولی مثلا اگه دیدم حالت تند یا دستوری مثلا با پرسنل رستوران یا کافه برخورد میکنه یا برعکسش حالتی که حقش نتونه بگیره کنسله یا دیدم بهم تذکر حجاب میده کنسله اینا خیلی مهمه بعدا تا فیلم و سریال مورد علاقه هم میشه پرسید ولی الان اینا مهمه 

به نظر شما درگیر هیچی نکنم خودمو و بذارم همه چی روال عادی باشه نه؟آخه من بعداً که نمیخوام با ایشون ط ...

آره بنظرم درسته

روالش طی میشه خودش 

بعدا پیش میاد هر چی بشه دیگه

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیت اول برخورد پسر با خودم و برخوردش با بقیه خیلی برام مهمه خوب نمیاد که اولین بار با من بد باشه ...

آها اره متشکرم ازتون

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
آره بنظرم درستهروالش طی میشه خودش بعدا پیش میاد هر چی بشه دیگه

درسته

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
آره دقیقاً اینم فکر خوبیهچه سوالایی بپرسم؟؟؟؟؟ به جز زندگینامه کوتاه از خودش ، اهداش ، توقعاتش، چقدر ...

جلسه اول خب همین سوال های کلی کافیه  به حرکات بدنش وقت شناسیش  نحوه خوردنش راه رفتنش لباس پوشیدنش  اینکه دست به جیب میشه یا نه  و این جور چیزا دقت کن البته اخلاق خیلی مهمه ولی جلسه اول کامل دستت نمیاد برا بعدا تو نت  و کتاب ها سرچ کن چه چیزهایی بپرسی یا دقت کنی فقط حواست به چیزهای کوچیک هم باشه که بعدا تو زندگی خیلی پررنگ میشه.راستی این تجربه هم بگم من یه خواستگار داشتم دوست مادرم معرفی کرده بود مادرش اول اومد جلو بعد یک جلسه باهم بیرون رفتیم خیلی مبادی آداب نشون میدادن در ماشین برام باز میکرد بشینم هدیه گرفته بود و...اما بعد جلسه نمیدونم من چی گفته یا پرسیده بودم دوست مادرم زنگ زد تو اینو گفتی مادرش زنگ زده اینو گفته. دیدم دوست مادرم و قبل اون مادر خواستگارم از همه جزئيات صحبت هامون با خبرن طوری که انگار کنار ما بودن و هیچ کلمه ای جا نیافتاده بود دیگه همون جا ردش کردم فهمیدم تسلط مادرش بهش بیش از اندازه زیاده و البته تو همون صحبت ها حس کردم علت اصلی که منو انتخاب کردن شاغل بودنم هست اینو گفتم حواست رو از هر جهت جمع کنی ان شاءالله خوشبخت بشی عزیزم

آره متوجه شدم ، اون نظامیه من معلمم🥲به نظرت اگر از جزییات شغلش بپرسم خیلی بی ادبی کردم؟

حتما بپرس. در مورد انتقالاتشون. کجا کار کرده . نظامیا یه قانون دارند که باید شهرستان و مناطق محروم کار کنند. شیفتای کاریشون رو بپرس

جلسه اول خب همین سوال های کلی کافیه به حرکات بدنش وقت شناسیش نحوه خوردنش راه رفتنش لباس پوشیدنش ا ...

خیلی متشکرم ازت ، آره منم حس میکنم امکان بچه ننه بودن هست

چرا با دوستت ؟اصلا خوب نیست. با خواهری خاله ای کسی برو یا تنها.

خواهر ندارم ، خاله که نیستن اینجا ، دیگه فقط دوستم هست ، که البته میتونم بگم نیاد جلو اصلا 

حتما بپرس. در مورد انتقالاتشون. کجا کار کرده . نظامیا یه قانون دارند که باید شهرستان و مناطق محروم ک ...

اتفاقاً اینطوری که مشخصه محل خدمت من یه شهر دیگس ولی ایشون محل کارشون همین شهر خودمونه و اونه که از من و انتقالیم میپرسه🥺🤣

خواهش میکنم عزیزم رفتی اومدی خبرم کن ببینم چی شده کنجکاو شدم

بیا خبرت بدم

دیروز رفتم دیدمشون 

انقدر بی سیاست و ساده برخورد کردم از خودم بدم اومده 

😂😂

خب چی شد

خیلی خوش اخلاق بودن چیزی که من دیدم فرد متشخصی بود