2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش با مادرت صحبت نکرده؟ مستقیم به خودت گفته؟ از رو اسم و فلان میتونی اینستاشو‌پیدا کنی و حالا اگه ...

مشکل اینه هیچی نپرسیدم از اسمش ولی اون اسم منو میدونه و تازه دقت کردم که اینستای من اسم خودمه بدون حتی علامت اضافه ای و عکس خودمم هست😑اما چون سنتی هست بعید میدونم حواسشون باشه چک کنند بخوام الآن تغییر بدم هم ضایع تره ، نه بهم گفت لازم باشه با مادرتون صحبت کنم و اینا من ماشالا آنقدر سرخودم که گفتم اگر نظرم باشه بهتون پیام میدم و همینکار رو کردم ، 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
حالا برو ببین چه شخصیتی داره بعد ببین چطوری باید برخورد کنی

آره ، این برام خیلی مهمه 

میگما من با دوستم میرم ایشون احتمالا با مادرشون 

خیلی من سرتق شدم که مامانمو نمیبرم؟ 🤣

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
دیت اول قشنگ نگاش کن سرتا پاش ببین به دلت میشینهبعد ببین شغلش چیه شغل باباش خانوادش چندنفرن اهدافش م ...

شغل و خانواده رو میدونم مامانش گفته بهم 

شما از بخش هوا فضای نظام اطلاعاتی ندارین؟ چطوریاس؟ مهندس هست ولی خب استخدام اینجاس

مشکل اینه هیچی نپرسیدم از اسمش ولی اون اسم منو میدونه و تازه دقت کردم که اینستای من اسم خودمه بدون ح ...

خب اصولیش این بود که از شما شماره مادرتونو‌ میگرفتن دیگه سنتی اصلش اینطوره یا حداقل با مادرت مشورت میکردی😂 در کل نظامیا افکار محدودیت کننده و کنترل گری زیاد دارن ایمارو هم بررسی کن 

به نظرم دیت اول ببین مجموع رفتار و حرکاتش چقدر شما رو جذب میکنه اگه کشش اولیه ایجاد کرد از دیت دوم ب ...

دقیقا همینطوره ولی باید یه چیزایی بگیم بالاخره که این اتفاق ها پیش بیاد

دقت کن چطوری خرج میکنه 

از خانوادش صحبت میکنه یا نه 

چطور لباس میپوشه 

حدو حدود خودش رو در ارتبط میدونه یا نه 

دست داد اشکالب نداره ولی به بدنت زیاد دست نزنه 

حرفای جنسی نزنه 

و در آخر هم دقت کن که حرف داشته باشید برای گفتن و نقطه مشترک داشته باشید

و گوشیش رو هم قایم نکنه ! ترجیحا سعی کن تو گوشیش یه چیزی نشونت بده، بعد ببین واکنشش چیه 

🦁☀️🙃

خب اصولیش این بود که از شما شماره مادرتونو‌ میگرفتن دیگه سنتی اصلش اینطوره یا حداقل با مادرت مشورت م ...

من که بلد نبودم میگفت با مامانت حرف بزنم گفتم نه بابا خودم خبرتون میدم بعد فکر میکردم دیگه عمرا خبرشون بدم که 

بعدش دیگه هی با دوستم تحلیل تفسیر کردیم گفت برو ببینش به مامانم گفتم میخوام برم ببینمش به خانمه پیام دادم😂🤭

مامانش بهم گفته پسرم امروزیه ها از اون نظامیا که فکر کنی نیست ، حالا ببینم چقدر امروزی باشه 

دقت کن چطوری خرج میکنه از خانوادش صحبت میکنه یا نه چطور لباس میپوشه حدو حدود خودش رو در ارتبط میدونه ...

چطوری بخوام که توی گوشیش چیزی نشون بده؟

بستگی به خودتون داره گلمآخه حرف پیش میادبر حسب اون موقعیت بنظرم تصمیم بگیرید

به نظر شما درگیر هیچی نکنم خودمو و بذارم همه چی روال عادی باشه نه؟

آخه من بعداً که نمیخوام با ایشون طبق برنامه صحبت کنم یا زندگی کنم