2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 98 پست
چرا اعتماد نکنم؟

خب رابطه مجازی سخته اعتماد کردن اصلا معلوم نیست نیتش چیه همین سایت ببین مردا درخواست میدن من یه بار درخواست یه خانم رو قبول کردم گفت سوال داره نگو آقا هست یه حرفای عاشقونه میزد انگار چندین ساله عاشق و معشوق هستیم منم لغو دوستی زدم حالا از کجا همو پیدا کردید

اگ برای دوستیه که شل کن خودش پیش میره 😜🤭یه چیزی میشه دیگه .حرف بزنید بگید بخندید خاطره تعریف کنید 

از اخلاقیاتتون تا حدی برای هم بگید و از اینجور چیزا .

اگه برای ازدواجه که قضیه جدی تر میشه .

از اهدافتون بگید ،از اخلاقیاتتون ،طرز تفکرتون ،عقایدتون،چه توقع هایی از همسر دارین ،چهارچوب هایی که دارید و خیلی چیز های دیگه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جات استرس گرفتم ولی دیت رفتن خیلی باحاله هیجان داره بخصوص بار اولت باشه😂😂منمه از ترس نزذیک بود ...

منم یه جوری ام ، اصلا باهاش حرف نزدم که ، مادرشون قرار گذاشته باهام و صحبت کرده

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
من بذارم مدیریت جلسه دست ایشون باشه درسته؟

نه عموما 

حرفو پاسکاری کنید بهتره دیگه

ایشون حرف بزنه

از ادامه حرفش یا داخل حرفاش 

یه مبحثی رو بگیر شما ادامه بده

صمیمی ترم میشین 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

در واقع دیت قبل ازدواجه ؟یا برای دوستیه ؟

دیت برای آشنایی برای ازدواج 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
خب رابطه مجازی سخته اعتماد کردن اصلا معلوم نیست نیتش چیه همین سایت ببین مردا درخواست میدن من یه بار ...

مادرشون تماس گرفتن باهام و قرار گذاشتن

اگ برای دوستیه که شل کن خودش پیش میره 😜🤭یه چیزی میشه دیگه .حرف بزنید بگید بخندید خاطره تعریف کنید ...

طرف مقابلم نظامیه 

یکم فکر کردن به این بهم ترس میندازه 🥲🤣

اون صادق نیست به احتمال زیاد

آره قطعاً این دید که ممکنه فریبم بده رو بی توجه نخواهم بود نسبت بهش

آخه این آدم که قرار نیست مخ منو بزنه که ، موقعیت متناسبی داره و خب من هدفم اینه صادق باشم

نگاه کنید ۸۰درصد دخترا سمعی هستن یعنی تنها با حرف گول میخورن  صادق بودنم همجا خوب نیست هرچند هم موقعیت اون پسر خوب باشه  اعتماد نکنید  

گمشده در جنگل متروکه افکار..!

نه عموما حرفو پاسکاری کنید بهتره دیگهایشون حرف بزنهاز ادامه حرفش یا داخل حرفاش یه مبحثی رو بگیر شما ...

من مدیریت صحبت خوبی دارم خب ولی نمیخوام بد برداشت کنند که اره چقدر دیگه مشتاق بودم

نگاه کنید ۸۰درصد دخترا سمعی هستن یعنی تنها با حرف گول میخورن صادق بودنم همجا خوب نیست هرچند هم موقع ...

متشکرم

آره قطعاً این دید که ممکنه فریبم بده رو بی توجه نخواهم بود نسبت بهش

گلم فکر کردم مجازی آشنا شدید اون حرف و گفتم وقتی مادرش می‌دونه و اون تماس گرفته قضیه جدی هست ولی باز حواست رو جمع کن

خب اینطوری خوبه فکر کردم کلا مجازی آشنا شدی وقتی مادرش گفته حتما قصدش جدیه

آره ، قصدشون جدی هست و من گفتم نمیخوام مادرشون خیلی اصرار داشتن حتماً یه دیدار باشه