2777
2789

توی کیف پولم پیدا کردم

روش نوشته دعای رزق گفتم شاید قرآن باشه

دو تا بود خیلی مهر و موم شده بود به سختی بازش کردم روی کاغذ پوستی بزرگ کلی حروف و اعداد عجیب غریب بود و اسم شوهرم بود توش 

بنظرتون دعای رزق و روزی نوشته هایش اینجوریه؟کلی جدول و حروف عجیب غریب داشت توش 

از روزی که اولین دعا رو پیدا کردم هر چند روز یکبار اتفاقی گذرم میوفته به جاهایی که دوباره دعا پیدا میکنم در صورتیکه قبلاً نمیدیدم عجیب نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینا همش حرفای الکیه اصلا ب این چیزا اعتقاد نداشته باش درشون بیار بندازشون دور همیشه قلب و یادت به خدا و قرآن باشع هرروز آیت الکرسی بخون برا زندگیت معجزه می‌کنه به این چیزا هم اصلا فک نکن اینا همش شیطونن بری تو فکرشون ب راه های بد کشیده میشه

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

عزیزم اینا همش حرفای الکیه اصلا ب این چیزا اعتقاد نداشته باش درشون بیار بندازشون دور همیشه قلب و یاد ...

ینفر هست اهل قرآن هست و باخدا گفته بیارید ببینم چه دعایی نوشتن که اگر جای دیگه ای هم پیدا کردیم بدونیم باهاش چیکار کنیم

خب عزیزم ببر بهش نشون بده ولی سعی کن تو فکرشون نری توکلت به خدا باشه 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

بعضیا چش و دل زندگی خوب کسیو ندارن دس ب همچین کارای زشتی میزنن البته اگر کار کسی باشع

بعضیا چش و دل زندگی خوب کسیو ندارن دس ب همچین کارای زشتی میزنن البته اگر کار کسی باشع

از سمت کردستان خانوادشون اهل دعا بودن باید توقعم می‌رفت که برای خودمونم دعا بذارن حتی از روی نیست خیر

از سمت کردستان خانوادشون اهل دعا بودن باید توقعم می‌رفت که برای خودمونم دعا بذارن حتی از روی نیست خی ...

بیخیال بابا اینا همش چرتع میتونستن کاری کنن ی کاری برا زندگی های خودشون میکردن