2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ندیدم ولی حس کردم دیشب یه انگشت شصتو تو کمرم قشنگ گرفتمش خیلی ترسیدم😭😭

شاید انسان سایه‌ای یا بختک بوده جن که الکی هرجایی نمیره

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

من به جون بچمم دروغ نمیگم 

قبل ازدواج با همسرم با پسری دوست بودم که همزاد عاشق داشت یک هفته بعد دوستیم دو تا جن که فهمیدم جنسیت شون ماده هست داشتن توی تاریکی منو میکشیدن سمت خودشون منم خیلی ترسیده بودم و مقاومت میکردم میگفتن بیا کاریت نداریم ولی داشتم میرفتم سمت تاریکی مطلق خیلی وحشتناک بود یهویی توی لحظه ی آخر دوست پسرمو دیدم با چشمای زرد اون ور وایساده و نگاهشون میکنه و منو ول میکنن بعد ۴ ماه دوستی بهم گفت داستان زندگیش رو و اینکه هیچوقت بهم نمیرسیم چون نمیتونه ازدواج کنه … خیلی دلم سوخت خیلی پسر خوبی بود خییییلی

من به جون بچمم دروغ نمیگم قبل ازدواج با همسرم با پسری دوست بودم که همزاد عاشق داشت یک هفته بعد دوستی ...

اینم اضافه کنم اون دو تا جن رو توی خواب و بیداری که شب میخواستم بخوابم دیدم و تا مدت ها فک میکردم کابوس بود چون تجربه این مدلی نداشتم 

من3 ماه پیش سر صبح تو آشپز خونه هنوز خورشید تازه سپیده زده بود مشغول آشپزی بودم که جمع کنم برم سر کار تو حال خودم بودم یک دفعه یک چیز پشمالو زرد رنگ دقبقا مثل پشم گوسفندای زرد رنگ پرید محکم رو اپن جوری که از شدت صدا خشکم زد تا برگشتم ببینم چی بود اون پشمالو رو دیدم خیلی خونسر به کارم ادامه دادم اونم رفت دیگه چون دوباه تو شیشه گاز که نگاه انداختم نبود ولی یکم جا خورد چون شنیده بودم اگه بترسی ولت نمیکنن خونسرد رفتار کردم و دیگه این اتفاق تا الان نیوفتاده