2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مذهبی نیستم ولی مساجد تو محله ها فقط شده مکانی برا غم و غصه ،بر خلاف کلیسا که عقد توش انجام میشه و ی ...

سلام 

بله متاسفانه مراسم شادی کمتر برگزار میشه درحالیکه در زمان پیامبرمون اتفاقا مسجد محل برگزار عروسی بوده 

منظورم دقیقا خدمات روانشناسی به روز بود، اون کلاسی هم که خودم رفتم کلاس سی بی تی بود 

من یه دختر پرانرژی ام که مذهب سبک زندگی منه 😊💚

همسر پروری؟ مگه قارچ میخوایم پرورش بدیم؟😂

احتمالا فرزند پروری یا همسرداری منظورش🤣

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
مسجد محله ما گیم نت زدن یه گوشه، فوتبال دستی، ایر هاکیتو قسمت زنونه اسباب بازی لگو و خونه سازی میریز ...

دمشون گررررم

من خیلی میخواست مسئول کتابخونه ی مسجد بشم

چون کلاس قراره در مسجد برکزار بشه عرض کردم

درهرحال جوونهای الان دنبال یاد گرفتن مهارت هستن تا بتونن کاری پیدا کنن

و درصد اونهایی که به خاطر هزینه آموزش نمیتونن کم نیست

هرجور آموزش مهارتی طرفدار داره 

بنظرم اگه آموزش زبان یا ریاضی پایه های مختلف با هزینه خیلی کم و جلسه اول رایگان بزارید استقبال بشه 

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

درهرحال جوونهای الان دنبال یاد گرفتن مهارت هستن تا بتونن کاری پیدا کننو درصد اونهایی که به خاطر هزین ...

خب من یه نفر خیلی خوشحال میشم که به جوونها کمک بشه

ولی خب خودشون هم باید در واقع بخوان که در مسجد شرکت کنن، و الا منکه از خدامه بیان

تو محل ما پسر بچه ها تو خیابون فوتبال بازی میکردن مسئول مسجد بهشون گفت خیابون خطرناکه بیاین تو حیاط مسجد بازی کنین الان این بچه ها از صبح تا شب تو مسجدن یه خورده فوتبال بازی میکنن بقیش هم تو نماز و مراسم شرکت میکنن کلی کار میکنن یکیشون کفشا رو جفت میکنه یکیشون مسجد رو جارو میکنه به نظرم برخوردی که با بچه ها میشه خیلی تو جذبشون تاثیر داره یه عده آدم خشکه مذهب اعتراض کردن که اینا تو مسجد شلوغ میکنن ولی مسئول مسجد اهمیتی نداد بهشون

فقط قشر مذهبی جذب اون کلاس ها میشن، اصلا تفاوتی نداره چه کلاسی برگذار بشه چون برخورد های تندی از جا ...

اتفاقا منم به همین موضوع اخلاق خوب اشاره کردم چون میبینم که با برخورد نامناسب یه‌نفر که نه سر پیازه و نه ته پیاز، بچه‌ای که‌تو این شرلیط سخت فرهنگی جامعه، اون همه جذابیت رو ول کرده و اومده مسجد، نه تنها خودش از مسجد گریزون میشه، بلکه ممکنه دو سه تا از دوستاش رو‌هم با خودش ببره

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

تو محل ما پسر بچه ها تو خیابون فوتبال بازی میکردن مسئول مسجد بهشون گفت خیابون خطرناکه بیاین تو حیاط ...

دم مسئول مسجدتون گررررررم

سلام بله متاسفانه مراسم شادی کمتر برگزار میشه درحالیکه در زمان پیامبرمون اتفاقا مسجد محل برگزار عروس ...

سی بی تی باید با متد جدید آموزش داده بشه و همه نمیفهمن ،مساجد باید محلی بشه برا آرامش مردم مجله ،ی جای برا مراقبه و تبادل نظر ،از لحاظ مذهبی نه ،مثلا ی دفتر مشاوره داشته باشه ،خانومهایی و جوانان دختر و پسر محل که دچار مشکل حاد بشن بتونن برن و صحبت بکنن و آروم بشن ،بدون اینکه کسی بفهمه ،