2777
2789
عنوان

هم مجردا هم متاهلا بیان تو

103 بازدید | 7 پست

متاهلا بگین   با کسی که ازدواج کردین همونیکه موقع دیدنش قلبتون تاپ تاپ میکنه براش؟ همونیکه همیشه ارزوشو داشتین ؟ چه به لحاظ شغل و قیافه و تحصیلات و جایگاه ؟ 

مجردا بگین چند سالتونه و خواستگار میاد یا نه و اونهایی که میان  همونایی هست که دوست دارین یا نه ؟ چه جورین و در چه شرایطین ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاااااا. تا خرشون از پل میگذره عوض میشن 

من ۱۸  سالمه یه بچه یه سالم دارم اما مثل سگ پشیمون کردم 

دوست دارم برگردم ب دوران مجردیم ب خدا خیلی خوبه کیفشو کنید شمامجردا 

امسال بیست دو ساله میشم موردیم پیش میاد اونی که من میخام نیستش رد میکنم فقط🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

26 سالمه مجردم یه خواستگارم خونمون نیومده تا حالا 

عمم چندتا پسر معرفی کرده بود که همشون داغون و خیلی خیلی پایین بودن معتاد و ندار بودن دیگه راه ندادیم اون پسرا رو خونمون

اکثر دخترا یه خواستگار براشون میاد که میبینن خواستگار بهتر از این نداشتن و خونوادشون میگن این خوبه باهاش ازدواج میکنن با این که بعضی چیزایی که میخواستن رو پسره نداره 

اکثر خانم ها شوهرشون کسی نیست که ارزوشو داشتن و از اررزوهاشون پایین تره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏