2777
2789
عنوان

تاریخ سزارین

121 بازدید | 19 پست

دکتر برای سزارین ۱۴ اردیبهشت بهم نوبت داد 

ولی گفت میتونی ۱۳ یا ۱۵ اردیبهشت هم باشه حالا گیج شدم نامه هم گرفتم برای ۱۴ اردیبهشت برام ۱۴ نوشت ک میشم ۳۸ هفته پنج روز اگر ۱۵ باشه ۳۸ هفته شش روز میشه 

خوبه دیگه

ببین کدوم روز رو بیشتر دوست داری یا برات خوبه

یه روز توفیری نداره

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه دیگهببین کدوم روز رو بیشتر دوست داری یا برات خوبهیه روز توفیری نداره

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ اردیبهشت متولد شده الان فوت  کرده فکر ناجور میکنم 

انشاالله ب سلامتی زایمان کنییک روز فرقی ندارن حالا ک نوبت گرفتی بهش فکر نکن

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ اردیبهشت متولد شده الان فوت کرده فکر ناجور میکنم 

توفیری چیه

یعنی فرقی نداره

علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ

خوبه دیگهببین کدوم روز رو بیشتر دوست داری یا برات خوبهیه روز توفیری نداره

خودم موندم ولی دیگه نامه گرفتم اگر بخوام باید هفته دیگه برم دوباره نامه رو عوض کنه برام 

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ اردیبهشت متولد شده الان فوت  کرده فکر ناجور میکنم 

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ ا ...

چه فکرایی میکنیا دختر

کی یادشه این ادما رو اخه 

خوب اگه دلچرکینی بگو ۱۵‌

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ ا ...

😂😂😂 عزیزم 

نه بابا این فکر‌ا چیه ،قطعا همه روزهای سال خوبه

انشاالله قدمش پراز خیر و برکت باشه

منم ماه دیگه زایمان میکنم☺️

برخی از افراد جسم تو را نوازش می کنند،                               ولی برخی دیگرجانت را...
چه فکرایی میکنیا دخترکی یادشه این ادما رو اخه خوب اگه دلچرکینی بگو ۱۵‌

نمیدونم این هفته ک نمیشه برم نیست اگر بشه یک شنبه 

ولی نامه دکتر بیهوشی داده اونم مجبور دیرتر برم ولی گفت فردا برو یعنی امروز البته نمیدونم هست یانه