2777
2789
عنوان

🤣🤣چقدر بچه ها بی آبرویی میکنن

791 بازدید | 39 پست

ما دیشب جاریم مهمونمون بود منم پلو مرغ درست کردم وضعیت جاریم شون ماشاالله خوبه 

ولی بچش گفت زن عمو شام چی درست کردی گفتم برنج مرغ که تو خیلی دوست داری پنج سالشه گفت واقعا خدارو شکر مامان زن عمو برامون برنج مرغ گذاشته ماهممون خندیدیم برادر شوهرم عداش در آورد خدایا شکرت بعد سالیانی ما برنج میخوریم باز خندیدیم شوهرم به داداشش گفت آنقدر به زن و بچت ظلم نکن گناه دارن 🤣🤣🤣🤣

ما هرجا میریم مغازه پسرم یه خوراکیی میخواد ک میدونه نمیخریم شروع میکنه میگه میشه لطفا اینو واسم بخرید؟من تو عمرم نخوردم تاحالا میخوام بدونم مزه ش چیه

حالا هزاربارم خورده

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی ۴ سال و نیمه دارم 

۶ ماه پیش صابخونه اومد در واحدمون در مورد پارکینگ با همسرم حرف بزنه که نبود شوهرم

نصف اسنپایی که میشینیم میگه صابخونه اومد در خونمون بابام نبود اونا هم میگن انشالله حل شه مشکلتون سخته زندگی کرایه ها بالاست و...😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ما هرجا میریم مغازه پسرم یه خوراکیی میخواد ک میدونه نمیخریم شروع میکنه میگه میشه لطفا اینو واسم بخری ...

🤣🤣🤣🤣خدا حفظش کنه آره بچه ها بی آبرویی میکنن 

این همه مادر پدر آبرو داری میکنن

ی ۴ سال و نیمه دارم ۶ ماه پیش صابخونه اومد در واحدمون در مورد پارکینگ با همسرم حرف بزنه که نبود شوهر ...

😐😐🤣🤣🤣🤣ای جااانم از همه طلب دعای خیر داره نکه اوناهم جواب میدن این کیف می‌کنه 

خدا حفظش کنه

🤣🤣🤣🤣خدا حفظش کنه آره بچه ها بی آبرویی میکنن این همه مادر پدر آبرو داری میکنن

اره

من خودم بدغذای شدید بودم بچگی هام.هییییچی نمیخوردم

مامانم میگه همین که میرفتیم مهمونی عین قحطی زده نون میگرفتی ازشون میزدی تو اب میخوری حتی ته دیگ سوخته هاشونم میخوردی

اونا فک میکردن ما بهت غذا نمیدیم🤣🤣

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

منم هر جا برم دخترم از صاحب خونه میپرسه غذا چی میزاری برامون 😅جای هم برم بخوام بلندشم بیام میگه مام ...

🤣🤣🤣🤣اینو باید هرجور شده کشون کشون بیاریش خونه 

خدا حفظش کنه

ارهمن خودم بدغذای شدید بودم بچگی هام.هییییچی نمیخوردممامانم میگه همین که میرفتیم مهمونی عین قحطی زده ...

😐😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی دیگه تو بی آبرویی میکردی 

یه خانومه بود گفت باهمکارای شوهرم رفته بودیم یه رستوران شیک گفت همینکه ژله رواوردن بچه ام بلندگفت مامان این چیه من تابحال نخوردم گفت چرااین رنگیه گفتم موزی گفت موزچیه اونوهم نخوردم گفت ده کیلوکم کردم زیرنگاه بقیه خانومای جمع بیچاره میگفت خدامنوبکشه اگه هفته ای میوه نخریده باشم یاژله ودسر درست نکرده بودم 😐

گاهی انسانم آرزوست

مامان من رژیمه و سبزیجات آب‌پز میخوره.چند باری پسرم سر سفره هویج آب‌پز خورده.یه بار تو جمع خانواده ی همسرم بلند گفت ما هر بار میریم خونه مامانیم ناهار فقطططط هویج داغ میخوریم😭منظورش این بود مامانم غذای دیگه نمیخوره🤦‍♀️😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم