2821
2789
عنوان

درد دندان

92 بازدید | 10 پست

دندونم درد میکنه چیکارش کنم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ژلوفن

از بخت بد هیچ مسکنی ندارم

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

بستگي داره 

از عفونته يا عصب 

به هر حال براي درد دندون انتي بيوتيك و يا مسكن هيچكدوم به تنهايي موثر نيست .اگر اينها در ديترسن استفاده كن 

٢تا مترونيدازول با اب زياد(چون تنها داروي عفونت مرثر براي دندونه)+ژلوفن يا مفتاميك اسيد يا نوافن

قطره دنتول رو روي دندونت بچكون 

و يا اگر امپول دگزامتازون داري تزريق كن يا برو دكتر برات تحويز و تزريق  كنه

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
اگه سیرخشک داری روهمون دوندت یکم بجونش

ممنون عزیزم 😘 

بستگي داره  از عفونته يا عصب  به هر حال براي درد دندون انتي بيوتيك و يا مسكن هيچكدوم به ...

ممنون عزیزم هیچ کدومم فعلا ندارم 

نميشه بري بخري يا زنگ بزني اژانس بخره بياره درد دندون خيلي بده🙈

صبح دیگه خوابیدم 😣

2824
2823
2791
2779
2792