2777
2789
عنوان

اگه مدیر

159 بازدید | 19 پست

اگه رییس یا مدیرتون خیلی اذیتتون کنه و زیادی ازتون کار بکشه و ادم نفهمی هم باشه

آیا اگه شما را به همراه بقیه همکارهاتون جایی مثلا یه باغ دعوت کنه میرید یانه.

همه هم خانم‌هستیم ولی مدیر تبعیض قائل میشه بین همکارها

میرم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

اگر آرامشم در خطر بیوفته یا معذبم کنه یا است شم نه به هیچ وجه

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم

اگه من نرم بنظرتون بی احترامیه چون دفعه قبل هم دورهمی که گذاشت مجبور شدم کلی کار بکنم مثل ظرف شستن و جاروکشیدن.حس میکنم من را بعنوان خدمتکار میخواد ببره

و بشدت هم ازش بدم میاد حیفم میاد روز تعطیلم را دوباره قیافه ش را ببینم

اگر آرامشم در خطر بیوفته یا معذبم کنه یا است شم نه به هیچ وجه

دفعه قبل هم دورهمی داشت به اجبار گفت برم خیلی ازم کار کشید مثل ظرف شستن و جاروکشیدن در حالیکه بقیه هم مثل من تو یه جایگاه شغلی بودیم

از ریختش هم متنفرم و دلم میخواد نرم که بهش یه جورایی اعتراض کرده باشم

اگه من نرم بنظرتون بی احترامیه چون دفعه قبل هم دورهمی که گذاشت مجبور شدم کلی کار بکنم مثل ظرف شستن و ...

اگه در این حد بهت سخت میگذره نه نرو

من از این لحاظ گفتم که ادم ضعیفی به نظر نیای، نگو طرف کلا دنبال نوکر میگرده! 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دفعه قبل هم دورهمی داشت به اجبار گفت برم خیلی ازم کار کشید مثل ظرف شستن و جاروکشیدن در حالیکه بقیه ه ...

نرو اگر میتونی و کارت درسته ❤️💞

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

وظیفه ی تو نیست اینکارا باید کارگر میگرفت برای دورهمی

بهونه کن مشکل داری نمیتونی بیای 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بسته به این داره که ایا بیرون از حیطه ی کاری هم تبعیض قایل میشه یانه یبار امتحان کن

ببین من معلمم اینا قصدشونه برای روز معلم برن باغ یکی

بعد دفعه قبل که دورهمی بود کلی کار کردم اصلا هم احترام من را نداره کار همه را میسپاره به من.خیلی زن نفرت انگیزیه بقیه فقط برای خوشگذرونی میرن من اگه برم میشم کارگر مطمینم

ببین من معلمم اینا قصدشونه برای روز معلم برن باغ یکیبعد دفعه قبل که دورهمی بود کلی کار کردم اصلا هم ...

اصلا نرو 

چون مناسبت به شما هم مربوطه نرو وبگو میومدمم چه اومدنی بود؟! 

وبگو از تبعیضتون تو محیط کاری ناراحت نمیشم ولی تو محیط تفریحی خوشم نمیاد باتون باشم وارامشم بهم میخوره ورابطه ما درحد ارتباط کاری مکفیه!