2777
2789
عنوان

کسی از وکالت سر درمیاره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 75 پست
مگه میشه وکیل نفقه با وکیل تمکین فرق کنه؟ واسه طلاق یه وکیل بیشتر میگیرن مگه؟ با وکیلت برو دادگاه

نه کلا واسه تمکین وکیل نگرفتم واسه هر پرونده 12 تومن میگیره نزاشتم بابام واسه این بگیره اشتباه کردم ولی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مورد اینجوری دیدم

شوهرتون برا اینکه دستش جلو باشه دادخواست الزام به تمکین زوجه داده که در دادگاه خانواده رسیدگی میشه بعد توی جلسه رسیدگی نفقه که در دادگاه صلح رسیدگی میشه به این پرونده تمکین استناد میکنه و قاضی دادگاه صلح با توجه به لزوم رسیدگی به تمکین یا عدم تمکین دادخواست نفقه رو رد میکنه...

وکیل نیستم اما فکر کنم بشه شماره پرونده ها یکی کرد به نظرم به وکیلت بگو برای تمکین هم وکیلت بشه🚶🏻

واقعا؟ میترسم هر دو پرونده رد بشه پولی دستم نرسه واسه هر پرونده 12 تومن میگیره 😭

اگر آقا خونه داشته باشه با وسایل باز شما میتونی از تله تمکین استفاده کنی و ب خونه زوج بری و بعد چند روز مجدد خونه رو ترک کنی ک اقا مجبور ب دادن دادخاست مجدد و از صفر شروع کردن میشه

این پروسه خودش ماه ها زمان میبره چون باید کارشناس تعیین بشه ببینه اصلا خونه حال حاضر مناسب زندگی هست یا ن ..

اگه همسرت خونه نداره ب دادگاه اعلام کن ک خونه با تمام وسایل ک‌ مایحتاج زندگی‌هست رو برات تهیه کنه تا ...

خونه داره وسایل نداره خودش خونه نبود مادر و خواهرش بودن بهم گفتن برو طلاق بگیر بعدش از خودشم خبری نشد که بگه برگرد و فلان ای نمیشه بیرون انداختن؟ 

خونه داره وسایل نداره خودش خونه نبود مادر و خواهرش بودن بهم گفتن برو طلاق بگیر بعدش از خودشم خبری نش ...

میشه اما باید بلافاصله با ۱۱۰ تماس میگرفتی مامور میومد صورتجلسه میکردی

اگه شاهدی مبنی بر تعویض قفل درب محل زندگیت داری فردا سر جلسه حتما مطرحش کن

و اگر میتونی فردا بعد جلسه برو در خونه و اگه قفل عوض شده بود ز بزن بیان برات صورتجلسه کنن ک توی دادگاه بتونی بهش استناد کنی

خدا دوست داشته تاالان بلایی سرت نیورده،اعتیاد ب شیشه خیلی خطرناکه،حالا ک اونا اینجوری گفتن شماهم سفت ...

آره ماه آخرم بارداریم گوشیمو شکوند فرشمو سوزوند اصلا اوضاعش خیلی خراب شده خواستم حرفمو شروع کنم گفتم فرشمو سوزونده بهم گفتن خوبه حالا فرش دستباف نیاوردی اونموقع چیکار میکردی گفتم بحث من خراب شدن فرش نیس بحث اینه چرا سوخته دیدم نه بابا اونیکه خودشو زده به نفهمی نمیشه فهموند