2777
2789
عنوان

یادگیری رانندگی

158 بازدید | 17 پست

شوهرم اصرار میکنه پیش خودم یاد بگیر بعدش برو اموزش ببین ولی وقتی میشینم پشت فرمون اخلاقش خیلی جدی میشه ادم میترسه ۲ تا سوال بپرسه ازش 😐

همشم میگه رانندگی هیچی نداره ماشینو روشن کن شروع کن خب من میترسم بین ماشینا برم ولی مجبوری میرم کلیم استرس میگیرم که نکنه بخورم به یه ماشین دیگه همیشه میگه ترس نداره من خودم حواسم هست تو نترس

زیربارم نمیره که من برم اموزش ببینم الان من بخاطر ترسی که دارم دیگه نمیگم میخوام رانندگی کنم بنظرتون منطقیه؟که پیش خودش یاد بگیرم؟ بعد برم اموزش ببینم

یا برم کلا اموزشگاه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون گواهینامه پشت فرمون نشین

خدایی نکرده اتفاقی بیوفته ولت نمیکنن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

نه حتما برو پیش مربی و اموزشگاه چون هزاریم حواسش باشه مثل مربی پدال زیر پاش نیست که من بر عکس اصرار کردم بیا یادم بده شوهرم گفت برو اموزشگاه بعدا اونا حرفه شونه تخصصی تر یاد میدن یکم فکر کردم دیدم راست میگه

اموزشکاه من رفتم 

نمیذاشتن آدم راحت باشه

گواهینامه گرفتم

پدرم برام ماشین و با جمله هر گلی زدی به سر خودت زدی روانه ام کرد

خودم یاد گرفتم 

خیلی جاها رفتم 

مسافت طولانی گوش شیطون کر تا حالا نزدم جایی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

امان از این آقایون 

انگار همشون این مدلی هستن  خب مرد حسابی اعصاب نداری مجبورت که نکردن آموزش بدی 

ما رو به حال خودمون بذارن بهتر یاد میگیریم 

منم همسرم  توقع داره مثل خودش که از شکم مادرش شوماخر به دنیا اومده منم راننده باشم 

البته گواهینامه دارم فقط نمیشینم پشت ماشین 

همش میگه نترس بترسی کارت تمومه یاد نمیگیری راننده نمیشی بترسی 

والا میترسم بگم  ،میترسم 😅 گرفتی چی شد 😅