عزیزترینم...دلم میخواد یکمی باهات حرف بزنم... من همیشه دوست دارم با تو در مورد احساساتم صحبت کنم، چون این برای رابطه ما خیلی مهمه. امروز میخواستم چیزی رو با تو در میون بزارم که مدتهاست تو دلم دارم....میخوام به تو بگم که قبل از هر چیز، برای من خیلی مهمه که تو لحظات نزدیک شدن به هم، هر دومون احساس راحتی و ارتباط عاطفی عمیقی داشته باشیم. معاشقه برای من چیزی بیشتر از یک شروعه...برای خانوم ها این یک اصل مهمه...این لحظات به من کمک میکنن تا احساس کنم که نه تنها جسمم، بلکه قلبم و روحمم کنارته.... نیاز دارم که این لحظات را با تو تجربه کنم و کنار هم دنیامونو رو پر از عشق و توجه کنیم...
خواهش میکنم که این احساسات من را درک کنی... من میخوام که نیازهای هر دومون کنار هم برطرف بشه و احساس کنیم که این تجربه برای هر دوی ما کامل و رضایتبخشه.... این نیاز منه که قبل از هر چیز زمان بیشتری رو با هم تو دنیای عاطفیمون و نزدیک به هم بگذرونیم....که من احساس بهتری نسبت به خودم داشته باشم...
ممنونم که همیشه به احساسات من توجه میکنی و امیدوارم که بتونیم این خواستههای من رو طوری که هر دومون رضایت داشته باشیم، درک کنیم جان من...