2777
2789
عنوان

ازدواج

120 بازدید | 16 پست

یکی از پسر خاله هام اومده برام یعنی در حد نشون 

چند سالی هست خب 

من ومنم دوسش دارم پسر خالم هم گفته که دوسم داره  می‌دونم که داره 

اما طرز فکرش قدیمیه ذهنش بروز نیست بستس 

نه فقط خودش بلکه خانوادش هم همین طوری هست 

یه خواهری مجردی تو خونه دارن نمیزارن لباس کوتا بپوشه یا عکسش بزنه وات یا اینستا و تنهایی بره بازار خلاصه از این مدل گیر دادن 

و من چون تو خانواده ای بزرگ شدم که اینا برام آزاده سختمه بخوام محدود بشم و طرز فکر خانواده ها باهم متفاوت هست 

میترسم ازدواج کنم سخت گیری بشه محدود بشم اذیت بشم کلا 

از اون طرف باهاش ازدواج نکنم قلبم می‌شکنه داغون میشم 

چون واقعا دوسش دارم اونم می‌دونم مطمئنم دوسم داره 

نمی‌دونم چیکار کنم کمکم کنید 

عزیزم، خب، این یه مسأله جدیه. ازدواج یعنی هم‌سویی در خیلی از چیزا. اگر به آزادی خودت و انتخاب‌هایت اهمیت میدی، باید جدی فکر کنی که آیا می‌خوای با کسی باشی که ممکنه محدودیت‌هایی برایت بیاره. مطمئناً رابطه با کسی که دیدگاه‌های قدیمی داره، می‌تونه سخت باشه. پیشنهاد می‌کنم قبل از هر تصمیمی، با خودت رو راست باشی و ببینی آیا حاضری برای یک زندگی همراه با محدودیت‌های احتمالی سازش کنی یا نه. هیچ تصمیمی رو با عجله نگیر.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

والا منم میترسم باهاش بمونی چون ممکنه کوچکترین حق هایی ک توی زندگی داری نادیده گرفته بشه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، خب، این یه مسأله جدیه. ازدواج یعنی هم‌سویی در خیلی از چیزا. اگر به آزادی خودت و انتخاب‌هایت ا ...

اره می‌دونم 

توی دو راهی موندم اگه ولش کنم شاید دیگه نتونم عاشق کس دیگه ای بشم رویا های که باهم داشتیم و با کس دیگه انجام بدم 

اگه باهاش ازدواج کنم میترسم خودش هم نخواد خانوادش نمیزارن خود بخود تاثیر میذاره و محدود میشم 

هر دو راهش فکرش میکنم خودم اذیت میشم 

بخاطر یه عکس پروفایل منم قبلا میذاشتم الان نمیذارم طوریمم نشده🙁

موضوع عکس پروفایل نیست موضوع اینه که خانوادش کلا سخت گیرن یه خواهر مجردی دارن ۲سال آزمون بزرگترها ولی لباس کوتاه و تنهایی بره خرید و بره سرکار هیچ اجازه نداره 

من خودم الان امسال درسم تمام میشه اگه نداشتم برم سرکار چی 

اگه محدوده کردن چی چون تو خونه بابام آزادم 

طرز فکر خانواده ها فرق میکنه

والا منم میترسم باهاش بمونی چون ممکنه کوچکترین حق هایی ک توی زندگی داری نادیده گرفته بشه

اینو می‌دونم 

ولی از اون طرف دوسش دارم اونم دوسم داره نمیدونم چیکار کنم 

موضوع عکس پروفایل نیست موضوع اینه که خانوادش کلا سخت گیرن یه خواهر مجردی دارن ۲سال آزمون بزرگترها ول ...

خانواده نامزد منم همینن

نامزد منم حساسه حتی بدتر از شرایط شما

ولی من چون خودمم محدود بودم حتی نذاشتن ادامه تحصیل بدم اذیت نمیشم اون قدرا

شما شایداذیت شی عادت نداری

خانواده نامزد منم همینننامزد منم حساسه حتی بدتر از شرایط شماولی من چون خودمم محدود بودم حتی نذاشتن ا ...

اره عادت ندارم و خونه پسر خالم بار ها صحبت کردیم گفت می‌زارم بری سر کار اینا 

ولی مسئله فقط خودش نیس خانوادش هم هستن 

بنظرتون ازدواج کنم بعدش درس میشه 

یا نه ازدواج نکنم 

۴.۵سال از طریق پیام در ارتباط هستیم

پیام ب درد نمیخوره

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...