2777
2789
عنوان

استادم

510 بازدید | 9 پست

سلاام به همه به نظرتون نیاز دارم 

عاقا من 21 سالمه دانشجوام ی استادی دارم باهاش فیزیک برداشتم خب سر کلاس یا در کل نگاهم میکرد اما از نظر من عادی بود تا اینکه امتحان میان ترم چند روز پیش دادم مطمن بودم نمره کامل میشم داد دو بهم بعد برگمو ازش گرفتم نگاه کردم همه درست بودن گفتم چرا این کارو کردی گفت دوست داشتم اصلا هر چی حرف میزدم توجه نمی‌کرد خودشو میزد به اون راه الکی بهم گفت تصحیح میکنم نکردد 

بعدش من تایم کلاسم آزاد بودم رفتم پیش مدیر گروهم با هم نهار بخوریم بعد استاد منو دید گفت کلاست چند تموم شد گفت ده چطور ؟ گفت پس چرا اینجایی تو گفتم با مدیر گروهم غذا می‌خوردم گفت اشتباه می‌کنه مدیرگروهت که باهات راحته اونم با تووو گفتم دلشم بخواد بعد همش اذیتم میکرد 

اینکه در اومد گفت کلاست تموم شده با من چرا اینجایی منو سوزوند یا مورد های دیگه 

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم این رفتارش یعنی چی فقط هم با من اینطوری شده 

میترسم بندازه منوووو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین سعی کن تو دانشگاه بی حاشیه باشی ممکنه تا دکتری بخوای ادامه بدی حالا من خودم بی حاشیه بودما بازم ...

یعنی هدفی داره از این کار 

به خدا من خیلی بی حاشیه ام این یهو گیر کرده

یعنی هدفی داره از این کار به خدا من خیلی بی حاشیه ام این یهو گیر کرده

نمیدونم هدفش چیه 

ولی من یه استادی داشتم مذهبی طور بود مثلا یه دفعه یکی از دخترا نشسته بود تو کلاس رفع اشکال که دست دانشجو بود کنار یه پسری 

دختره رو انداخت که تو چرا کنار پسر نشستی فکر کن استاد تخصصی ارشد همچین خلی باشه 

یا با من یه طور دیگه لج بود

یا مثلا من یه دفعه تو کارشناسی خودمو کشتم نمرم بالا شد بچه ها گفتن تو با فلان استاد سر و سر داری که نمرت بالا شده 

یا یه استادی داشتم گیر داده بود بهم مدیر گروه بود و منو میدید یه عالم ادا و اصول میومد جلو مردم که همه متوجه میشدن از من خوشش میاد ولی متاهل بود اخر سرا میگفت تو چرا با من درس نمیگیری و ...

نمیدونم هدفش چیه ولی من یه استادی داشتم مذهبی طور بود مثلا یه دفعه یکی از دخترا نشسته بود تو کلاس رف ...

وااای موندم چیکار کنمم 

اصلا کاریش ندارم خودش امروز یهو اینو گفت که چرا بعد کلاس همش اینجایی 

احتمالاتی که به ذهن من میرسه 

شاید اشتباه باشه 

شاید از اونایی که از هرکس خوشش میاد نمره میده و  از هرکس خوشش نمیاد نمره نمیده 

شاید هم از تو خوشش میاد میخواد تو رو بکشونه پیش خودش

و باز هم شاید با یه عده دانشجو تا الان اینطوری بوده کسی صداش در نیومده و نرفته دنبالش

وااای موندم چیکار کنمم اصلا کاریش ندارم خودش امروز یهو اینو گفت که چرا بعد کلاس همش اینجایی

هرچیه عقده ای هست 

چون اگه از کسی خوششون بیاد خودشیرینی میکنن و مهربون میشن و نمره میدن 

هرچیه عقده ای هست چون اگه از کسی خوششون بیاد خودشیرینی میکنن و مهربون میشن و نمره میدن

نمی‌دونم واقعاا ولی هر چی بود به اون ربطی نداشت که من چرا بعد کلاسم اینجام 

نمی‌دونم از چی عقده داره کاریش نکردم من