2821
2789

اول پخت نمک میزنم آخرش هم میچشم کم نمک بود میزنم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی ادویه های دیگه شو میزنم و دم میزارم

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

سلام عزیزم، شما اول باید مرغ رو مزه دار کنید و نمک و ادویه های مورد نظرتون رو بزنید و سرخ کنید بعد سس رو هم نمکش رو اوکی کنید بعد مرغ رو بذارید داخلش؛ اگه هم قبلش مرغ رو آبپز میکنید به آب نمک اضافه کنید 

خب منم‌همین کار رو میکنن ولی خوده مرغ بی نمکه فقط سسش نمک داره

مزه دارشون کن یه ساعت قبل از پخت .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

سلام عزیزم، شما اول باید مرغ رو مزه دار کنید و نمک و ادویه های مورد نظرتون رو بزنید و سرخ کنید بعد س ...

مرسی من مرغ رو فقط با ادویه و پیاز میزارم بپزه

بعدش سرخش می‌کنم و موادسس رو میزنم و نمک

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز