2777
2789

من دو ماهه زایمان کردم، بعد ۵٠روز رابطه داشتم افتادم لکه بینی و کلی بدبختی رفتم دکتر بهم ژل و شیاف داد و گفت زود بوده واست، بار دومم باز همینطور شد اینبار دکتر گف تا یه ماه دیگه نداشته باش

ولی شوهرم هر وقت جواب نه میشنوه با اینکه براش توضیح دادم،، باهام بداخلاق میشه، بی توجهی میکنه،، امروزم رک گفت تو همیشه یه مشکلی،، بارداریم استراحت مطلق بودم جفتم پایین بود الانم اینطوری، آخه دست من نیس که

تازه صبح تا شب بچه رو هم نگه میدارم کلی خسته میشم آخرشم اینو میگه

هر شب دو سه ساعت کمک میکرد تو نگهداری بچه که من یه چرتی بزنم، امشب بهونه آورد نکرد، میدونم به خاطر همینه

ولی من واقعا دیگه نمیکشم، دردای خودم بس نیس اینم از هیچ جا و بی دلیل واسم ناراحتی درست میکنه💔😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سر بچه اول شوهر منم اینجوری بود خب غریزه شون زیاده درک نمی‌کنند. تو مدارا کن فعلا سخت نگیر تا از سرش بیفته خوب میشه. سر بچه دوم شوهرم خیلی آقا و عاقل بود تو این موضوع

از اینکه پسرامو دارم خیلی خوشحالم. عشق اول هر پسری مادرشه

بعد از زایمان همه همین بدبدبختیو دارند

ولی بعد ۵۰ روز اونقدرم زود نبوده که.بعضیا بعد ۴۰ دارند.

ولی خب خیلی آروم و مدت کوتاه.

مردا تحت فشار باشند عقل شون کار نمیکنه.به بزرگی خودت ببخش   

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
در هر صورت سعی کن یه جوری راضیش کنی . اونم یه مرده و تحملشون کمه یکسالم تقریباً تحمل کردن دیگه نمی ت ...

قبول نداره، باید اونطوری باشه که دلش میخاد🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کاش بمیرم الهییییی

بعد از زایمان همه همین بدبدبختیو دارندولی بعد ۵۰ روز اونقدرم زود نبوده که.بعضیا بعد ۴۰ دارند.ولی خب ...

آره منم میبینم همه جا نوشته بعد چهل اوکیه

ولی من نمیتونم واقعا

بچمم کولیک داره، کلافه شدم، اینم که گاوه کاملا

قبول نداره، باید اونطوری باشه که دلش میخاد🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️کاش بمیرم الهییییی

وااا. این یه چیز دو طرفه ست.نمیشه که اون راضی باشه، تو عذاب بکشی.

باید کنار بیاین باهم.اینجوری که نمیشه. بچه ی جفت تونه و سختیای خودشو داره دیگه، یکیشم اینه.

باهاش صحبت کن و با مهربونی قانعش کن که توافقی یه فکری کنین

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
وااا. این یه چیز دو طرفه ست.نمیشه که اون راضی باشه، تو عذاب بکشی.باید کنار بیاین باهم.اینجوری که نمی ...

آخرای بارداریمم خیانت چتی کرده بود،، تا پای طلاق رفتم و به زور برگشتم الانم که اینطوری بال بال میزنه ها حالم افتضاح بد میشه که دوباره یه غلطی نکنه حالمو از اینی که هست بدتر کنه